"Mo" til Glimt?

Testes. Mohammed Ahamed kan være rett man for Glimt. Foto: Tom Benjaminsen, Digitalsport

Testes. Mohammed Ahamed kan være rett man for Glimt. Foto: Tom Benjaminsen, Digitalsport

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Mohammed Ahamed skal vise seg fram på Glimt-trening denne uka.

DEL

Den tidligere Tromsø-spissen ønsker ikke å fortsette karrieren i 2. divisjon med TUIL. Nå skal den lille spissen prøve lykken i Bodø/Glimt.

– Han kommer hit i starten av neste uke og skal trene med oss en stund framover, sier administrerende direktør i Bodø/Glimt, Bjørn Tore Hansen.

– En spennende spiller som jeg prøvde å hente til Ranheim i fjor, sier assistenttrener Aasmund Bjørkan.

Braaten tipset.

Glimt har en rekke spillere med fortid i TIL: Tommy Knarvik, Vieux Sané og tvillingbrødrene Thomas og Vegard Braaten. Sistnevnte er glad for at hans tidligere lagkamerat kommer til Bodø.

– Nå vet jeg ikke hvor nært «Mo» er en overgang, men det blir fint at han kommer ned og får sett hvordan vi har det. Nå var det faktisk jeg som tipset trenerne om «Mo», at han var ledig på markedet, så jeg ser fram til at han kommer, sier Vegard Braaten.

Reginiussen også?

Braaten sier Ahamed er hjertelig velkommen og er sikker på at han har noe å tilføre Glimt.

– Både sportslig, men ikke minst sosialt, har «Mo» mye å tilføre oss. Han er en utrolig artig fyr, smiler Braaten.

– Vi var mye sammen da vi begge var i TIL og firkløveret da var meg, «Mo», Mads (Reginiussen) og Remi, legger han til. Ifølge Braaten er det ikke usannsynlig at Mads Reginiussen også kan ende i Glimt.

– Han var sterkt ønsket i fjor i hvert fall, så får vi se, kanskje han også kommer. Det hadde vært helt topp, sier Vegard Braaten.

Reginiussen er bosatt i Trondheim og spiller for tiden i Ranheim. Aasmund Bjørkan, som nå er assistenttrener i Bodø/Glimt, var mannen som hentet Reginiussen til Ranheim, så det er slett ikke utenkelig at Bjørkan vil hente altaværingen lenger nordover igjen.

Nye skal inn.

Aasmund Bjørkan garanterer ikke at Mads Reginiussen skal trene med Glimt, men han kan garantere at de helgule kommer til å teste flere spillere framover.

– Det kommer til å dukke opp andre enn Mohammed Ahamed. Det er en del nordnorske spillere vi ønsker å se nærmere på. En av årsakene er at vi ønsker å sammenligne disse med de spillerne vi allerede har i troppen. Et annet moment er at vi ønsker å se enkelte i litt andre roller enn de er vant til å spille i, forklarer Bjørkan som spår en del utskiftninger i Glimt-troppen.

Artikkeltags