Samler 200 til storstilt konferanse

Arrangørene: Tore Børstad, Maria Støver Knutsen, Geir Daniel Larsen, Tore Strand, Anette Sandanger Nybø og Torben Simonsen ser fram til begivenhetsrike dager.Foto: Anders Bergundhaugen

Arrangørene: Tore Børstad, Maria Støver Knutsen, Geir Daniel Larsen, Tore Strand, Anette Sandanger Nybø og Torben Simonsen ser fram til begivenhetsrike dager.Foto: Anders Bergundhaugen

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Mer enn 200 er påmeldt til helgens store idrettskonferanse, men det er fortsatt rom for etternølere.

Det hele begynner allerede fredag, når 19 daglige ledere fra de store allidrettslagene i Nordland møtes for å utveksle erfaringer. Men selve hovedprogrammet, er på lørdag.

Variert program

KFUM-nestor og tidligere fotballproff Eivind Arnevåg er først på talerstolen på Scandic havet. Deretter er det Young Active-gründerne Runa Møller Tangstad og Sisrianna Stormo Pettersen sin tur. Bodø Gym- og turn er sterke på inkludering, og tar for seg ungdom som ressurs.

Ildsjelene Britt Leandersen og Hakima Mabrour snakker om samarbeid og inkludering, før landslagstrener i svømming, Morten Eklund overtar. Til slutt skal Ingebrigt Steen Jensen snakke om kunsten å lykkes sammen med andre.

Framtidens idrettslag

Årets tema er «Sammen skaper vi framtidens idrettslag».

– Vi ser fram til begivenhetsrike dager når idrettsfamilien møtes. Det kommer folk fra Brønnøy i sør til Sortland i nord, sier Anette Sandanger Nybø og Tore Strand, på vegne av arrangørene.

Foruten selve hovedprogrammet lørdag, vil det bli holdt kurs fredag og søndag.

Praktiske økter

For eksempel skal Arnevåg ta for seg spissrollen i teori og praksis på Aspmyra stadion søndag, før Cato Hansen og Stig Johansen leder ei praktisk økt med fysisk trening og basisøvelser i ungdomsfotballen.

Flere av særkretsene har tilsvarende opplegg.

– Alle kursene har godt med påmelding. Hovedprogrammet samler 200 deltakere, men det er fortsatt mulig for etternølere, hvis de er raske sier Strand.

Siste frist

Siste frist for påmelding er torsdag klokken 12.

Idrettskonferansen er et samarbeidsprosjekt mellom Nordland idrettskrets og særkretsene fotball, gym og turn, ski og håndball.

– Det kommer mye folk, som er interessert i å få faglig påfyll og blir inspirert. Ønsket vårt er at de skal dra hjem og motivere andre i de respektive klubbene, sier Strand og Nybø.

Artikkeltags