Er du mellom 10 og 16 år, er du invitert i 25-årsdag

Tor-Ove Falch i Bodø Spektrum og Christian Didriksen i Grand inviterer alle mellom 10 og 16 år til åpen dag i Nordlandshallen lørdag.

Tor-Ove Falch i Bodø Spektrum og Christian Didriksen i Grand inviterer alle mellom 10 og 16 år til åpen dag i Nordlandshallen lørdag. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Nordlandshallen runder 25 år i år. Lørdag inviteres det til åpen dag for ungdommen, sammen med Grand.

– Normalt har vi Grand extra aktiv fritid de lørdagene det ikke er arrangement i hallen. Nå ønsker vi å markere at vi er 25 år, og følte at vi ville gjøre det sammen med breddeidretten som er store brukere av hallen. Derfor inviterer vi til gratis trening, for dem mellom 10 og 16 år. Det blir gratis pølser og andre ting, sier Tor Ove Falch i Bodø Spektrum.

Spillerne på Grands damelag, som har rykket opp, blir instruktører.

- Vi er heldige som kan feire opprykk samtidig. Så her slår vi sammen topp og bredde. Bodø Spektrum har kjøpt en jubileumskake som blir delt ut på Grands kamp på søndag. Da passet det jo perfekt at de skal feire opprykket da, sier Falch.

Det blir blant annet satt opp baner for fotballtennis, tre mot tre, skyting på blink, og man kan få målt kraften i skuddene sine.

– Her blir det litt for alle. Normalt er det ikke instruktører på dette, men det vil det bli denne gangen. Det vil også være gratis for deltakerne, sier Falch.

Det er tredje året Grand og Christian Didriksen har Grand extra aktiv fritid.

- Det har vært en stor suksess, og har vokst jevnt hele veien. I fjor hadde vi et snitt på over 100 unger, og på det meste var det rundt 170 som møtte opp, sier Christian Didriksen.

Artikkeltags