Tror Evjen og Layouni blir i Glimt

Håkon Evjen (t.v) og Amor Layouni vil mest sannnsynlig ikke forlate Bodø/Glimt denne sesongen.

Håkon Evjen (t.v) og Amor Layouni vil mest sannnsynlig ikke forlate Bodø/Glimt denne sesongen. Foto:

DEL

Det er lite som tyder på at hverken Håkon Evjen eller Amor Layouni forlater Bodø/Glimt, ifølge sportslig leder Aasmund Bjørkan. Det skriver VG tirsdag ettermiddag.

– Vi som klubb opplever at det er interesse, men vi har ikke fått noen konkrete bud, opplyser Frode Thomassen, daglig leder, til VG.

– Det er ikke til å legge skjul på at det er klubber på banen, særlig rundt Håkon, forteller Bjørkan.

På spørsmål om hvor sannsynlig det er at Evjen og Layouni forlater i sommer, sier Bjørkan at det er ingenting som tyder på at de to ikke fullfører sesongen.

Ut sesongen

Evjen viste seg frem både i kampen mot Strømsgodset og Viking, og senest søndag uttalte unggutten seg til Eurosport om fremtiden hans hos de helgule.

- Jeg tror ikke de (supporterne) skal bekymre seg så mye for det, det er jo litt igjen av sesongen og jeg blir nok her i hvert fall ut den. Men man vet jo aldri noe etter det.

Les også: Håkon imponerte foran Solskjærs speidere.

Krystallklar

Tidligere har Avisa Nordland skrevet om eksperter som tror at Evjen forlater Aspmyra i nær fremtid.

- Jeg er krysstallklar på at Evjen kommer til å stikke. Jeg håper at han velger riktig klubb, og tenker litt på spilletid og ikke bare penger. Slik som jeg kjenner ham og faren, og for så vidt Bodø/Glimt - som jeg tror er involvert i å finne riktig klubb - tror jeg de er fornuftige, sa Årst i TV 2s FotballXtra-sending.

Les også: Fotballekspertene tror Evjen kommer til å stikke: - Jeg håper han velger riktig klubb.

Artikkeltags