Fartsfylt sportshelg på ANtv

Bodø/Glimt tar turen til Trondheim og Ranheim for å spille kamp søndag. Studio Glimt er som vanlig på plass både før og etter kampen.

Bodø/Glimt tar turen til Trondheim og Ranheim for å spille kamp søndag. Studio Glimt er som vanlig på plass både før og etter kampen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

I helga blir det høy aktivitet på ANtv. Avisa Nordland skal sende tre fotballkamper direkte, en håndballkamp, i tillegg til Bodøstafetten og Studio Glimt før og etter Ranheim-kampen på søndag.

Lørdag klokken 11.00 starter sendingen fra Bodøstafetten. Vi sender direkte når løperne starter ved nye Hurtigrutekaia, og når de går i mål samme sted. Sendingen kan du selvsagt se i opptak og dermed spole slik at du kan se deg selv eller noen du kjenner. De raskeste ventes å passere målstreken allerede rundt klokken 11.30.

Klokken 15.00 samme dag skal Grand spille en viktig hjemmekamp mot Åsane. De helrøde fra Bodø ligger før seriens 18. av totalt 22 serierunder på en sjetteplass, midt på tabellen. Kampen sendes direkte på våre nettsider.

Søndag klokken 14.00 sender vi direkte fra Bodøhallen og håndballkampen mellom Junkeren og Oslo-Studentenes IK. Hjemmelaget har spilt tre kamper så langt i sesongen og har vunnet en og tapt to.

Samme dag viser vi også Junkeren sin bortekamp mot Fløya klokken 15.30. Kun kort tid etterpå skal Bodø/Glimt 2 til Lillestrøm for å spille mot Skjetten. Den kampen starter 17.00 og vil også vises direkte på ANtv.

Klokken 18.00 skal Bodø/Glimt spille bortekamp mot Ranheim. Timen før blir det oppladning til kampen i Studio Glimt. Etter kampen blir det ny sending med analyser og gjester i studio. Sendingene starter henholdsvis 17.00 og 22.00.

Alle sendingene er forbeholdt våre abonnenter.

Artikkeltags