Her gikk Emil i bakken med store smerter. Måtte hjelpes ut av hallen

Emil Jonassen måtte ha hjelp fra Peter Storvik og Ørjan Nygård ut av Nordlandshallen. Venstrebacken fryktet en stund at ankelen var brukket, men det er den heldigvis ikke.
foto: Freddy Toresen

Emil Jonassen måtte ha hjelp fra Peter Storvik og Ørjan Nygård ut av Nordlandshallen. Venstrebacken fryktet en stund at ankelen var brukket, men det er den heldigvis ikke. foto: Freddy Toresen

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Emil Jonassen (24) fryktet det verste da han ble liggende med store smerter etter en duell på trening tirsdag.

- Jeg har vært i røntgen og det var ikke brudd. Det er det viktigste, sier 24-åringen fra Skien.

Venstrebacken måtte hjelpes ut av hallen og rett til behandlingsbordet på Aspmyra. Først var det undersøkelser av fysioterapeut Frank Rizzo. Deretter ble det tatt røntgen-bilder. Helt til slutt var det samtaler og undersøkelser med Glimt-lege Morten Sørgård.

- Jeg fryktet en periode det aller verste, men ting tyder på at jeg slapp med skrekken, sier Jonassen.

Skader på leddbånd

Han har fortsatt kraftige hevelser i ankelen. Nå må han vente noen dager på at disse hevelsene skal gå ned.

- Jeg har vondt på innsiden og utsiden av ankelen. Etter at hevelsen har gått ned skal vi ta MR-bilder. Da først får vi vite om det er leddbåndskader eller ikke, forteller 24-åringen som allerede har kastet krykkene og i stedet humper haltende rundt i leiligheten.

Nye sko til jul

Skaden oppsto i duell med Andreas Van Der Spa. Ifølge Jonassen har han seg selv å takke.

- Vi snakket om det før trening at vi nå er inne i Nordlandshallen. Der sitter skoene mer fast i gresset enn ute på Aspmyra. Derfor må vi være nøye med valg av skotøy. Jeg brukte litt for lange knotter på denne treningen og fikk lide for det, sier han  og legger til.

- Nå skal jeg ønske meg skikkelige kunstgressko i julegave.

Artikkeltags