Den store VM-festen

Artikkelen er over 6 år gammel

Stående applaus, rungende heiarop og entusiasme. Se video av gulldansen og les alt om helgens danse-VM her. Var du der? Si din mening om arrangementet!

DEL

Dette ble ikke bare tidenes VM for arrangører og dansere.

Også for publikum ble VM i dans en opplevelse.

Maksimalt

De tre tribunene var plassert helt riktig i forhold til dansegulvet. Bordene for inviterte gjester var heller ikke tilfeldig satt ut. Når man i tillegg får VM inn via to megaskjermer i Fauske Idrettshall, samt sju 52-tommere plassert strategisk, ble dette en seeropplevelse av dimensjoner tross en tettpakket idrettshall og 1400 mennesker.

– Fra min posisjon så det hele storartet ut. Jeg syns arrangøren har gjort maksimalt ut av dette. Publikum og dansere er plassert slik at det skapes kontakt. Man kunne jo se og oppleve at de dansende parene flørtet direkte med publikum, sier NRK-kommentator Olav Traaen.

Fornøyde

Han hadde på sin side nok med å prege en time direktesendt tv fra Fauske Idrettshall, men fikk med seg at publikum hadde det trivelig. Også presidenten i det internasjonale danseforbundet, Miriam Izak, var overveldet over opplevelsen og trykket inne i hallen.

– Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på publikums opplevelser i hallen og vi håper alle som løste billett er fornøyde. Også logistikken med kafeer og tilbud inne i hallen fikk vi forståelsen av gikk greit, sier Vater Jacobsen i Dans Fauske.

Ros

Det vanker også ros til speaker Sverre Breivik som holdt det gående i nesten 12 timer fra scenen der han introduserte parene og de forskjellige konkurransene.

Hans makker, en tidsriktig stivpyntet Eirin Edvardsen gjorde sine saker bra og hadde finslipt engelsken for anledningen. Jo da, det var uten tvil et internasjonalt preg over det hele.

Artikkeltags