Fotball, håndball, UKM og ballett. Sendeplanen for direktesendinger på ANtv er smekkfull denne helga!

Lørdag sender vi ballettforestillingen «Aladdin» fra Stormen konserthus klokka 13. Det er hele 600 elever ved Pias Ballettstudio i Bodø som tar oss med til Agrabah der gategutten Aladdin drømmer om et rikere liv – og plutselig møter prinsesse Jasmin.

- Vi er veldig glad for å kunne sende denne forestillingen. Det settes altså opp fire forestillinger i Stormen i helga, og alle er nesten utsolgt. Nå får også ANs abonnenter muligheten til å se 600 lokale dansere i aksjon, sier AN-redaktør Børje Klæboe Eidissen.

Samtidig starter helgas sendinger fra kvalifiseringen til eliteserien i Futsal fra Bodøhallen. Fra klokka 13 sender vi fortløpende seks kamper der lag fra Bergen, Halden, Trondheim, Oslo og Mo i Rana er involvert. Søndag sender vi de to avgjørende opprykkskampene klokka 12:30 og 14:30.

Så snart ballettforestillingen er ferdig i konserthuset forflytter vi oss noen meter til Stormen Bibliotek. Der blir det direktesending fra to forestillinger under ungdommens kulturmønstring klokka 16:00 og 17:45.

- På de to forestillingene er det til sammen 20 bidrag som skal framføres fra to ulike scener. Altså mye ung, lokal kultur på sendeplanen, sier Børje Klæboe Eidissen.

Her kan du se hele sendeplanen til ANtv.

Klokka 15:00 på lørdag spilles det kvalifisering til norgescupen i fotball for menn i Bodø. Grand tar imot Harstad til kamp i Nordlandshallen – og ANtv sender direkte også der.

Søndagen starter med håndball. Bringserien for jenter/gutter 16 år har kampdag i Bodø, og vi sender seks kamper fra Stordalshallen fra klokka 09:30. BHKs gutter møter Tjølling klokka 11:00 og HK72 Sande klokka 17:00. BHKs jenter møter Flint Tønsberg klokka 09:30 og Ullern klokka 15:30.

Grands damer serieåpner i toppserien neste helg. Søndag tar de imot Medkila til siste treningskamp søndag klokka 14:00.

- ANtv sender selvsagt kampen, på samme måte som vi kommer til å sende alle toppseriekampene til Grand gjennom hele sesongen, sier AN-redaktøren.

Så avsluttes helgas TV-maraton med Bodø/Glimt. De helgule møter Brann i Bergen, og ANtv sender Studio Glimt klokka 17:00 og klokka 22:00. I begge sendingene får programleder Freddy Toresen besøk av både gjester og våre faste eksperter, og i kveldssendingen får de også høydepunkter fra kampen.

- Og som om ikke det var nok: Lørdag klokka 14 sender vi i samarbeid med Lofotposten direkte fra VM i Skreifiske i Svolvær, sier Børje Klæboe Eidissen.