Begravde stridigheter

Om to uker står Grand-hytta og den gamle pausegarderoben på sine permanente plasser ved kunstgresset på Aspmyra.

DEL

Supertilbud: 5 kr for alt innhold på nett i 5 uker

To år etter at utbyggingen av Aspmyra krevde flytting av Grands klubbhytte får klubben endelig et permanent tilholdssted igjen.

- Vi har kommet fram til en løsning jeg føler alle parter kan si seg fornøyd med. Grand-hytta får sin egen faste plass i tilknytning til kunstgressbanen. I tillegg får vi flyttet den gamle pausegarderoben slik at den kan benyttes av lagene som spiller kamp. De vil bli plassert i svingen nærmest flyplassen, forteller en fornøyd Gunnar Carlsen i Bodø/Glimt.

Prisen halvert.

Første gang partene hentet inn pris på flyttingen kom regningen på 300.000 kroner. Takket være hyggelig drahjelp fra en av Bodø/Glimts sponsorer, Nordland Entreprenør, er prisen nærmest halvert.

- Det koster rundt 170.000 kroner å få denne jobben gjort. Av disse kommer Bodø kommune med et tilskudd på 80.000 kroner. Av det resterende beløpet betaler Bodø/Glimt to tredjedeler, mens Grand bidrar med en tredjedel. Dermed har vi løst denne oppgaven på en måte som tilfredstiller alle parter, mener Bodø/Glimts daglige leder.

Dusj på sikt.

Bodø kommune og Grand støtter Carlsens entusiasme.

- Vi er Grand er selvsagt svært fornøyd med endelig å få en fast plass til Grand-hytta integrert på Aspmyra. At vi bidrar med litt midler for å få dette i orden, er mye bedre enn at hytta aldri fikk sin egen plass, mener Terje Strand.

Arne Vinje fra Bodø kommune sier seg også fornøyd med løsningen.

- Det viktige for oss var å få på plass en pausegarderobe til lagene som spiller kamp på kunstgresset. Det har vi nå fått til. På sikt håper vi selvsagt å kunne tilby dusjmuligheter så nært banen som mulig, men det problemet er noe vi må løse ved en senere anledning. Per i dag har vi utformet en avtale med Bodø/Glimt som sier at lagene som skal dusje etter kamp benytter seg av dusjene Bodø/Glimts a-lag bruker på sine hjemmekamper, konkluderer Vinje.

Skulle dekke flyttingen.

Avtalen som i sin tid ble inngått mellom Aspmyra eiendomsutvikling og Bodø kommune, da Bodø/Glimt fikk kjøpe Aspmyra stadion, sa at Aspmyra eiendomsutvikling skulle dekke kostnadene for flyttingen av den gamle pausegarderoben. Slik ble det altså ikke.

- Dessverre finnes det ikke midler til dette i Aspmyra eiendomsutvikling. Ved å dele på utgiftene fant vi en tilfredstillende løsning for alle parter. Også for Grand-hytta. Og det er jo nettopp det som er det viktigste, slår Gunnar Carlsen fast.

Artikkeltags