Åseng går til Ørn

Artikkelen er over 13 år gammel

Camilla Åseng blir lagvenninne med Ann-Iren Mørkved i Trondheims/Ørn.

DEL

Det betyr at lederlaget i Toppserien får to bodøjenter i stallen utover høsten, mens "leverandøren" Grand blir kraftig svekket i sitt forsøk på å bli nummer tre eller fire i 1. divisjon og dermed få kvalifisering om opprykk.

19 år gamle Camilla Åseng gikk i vår ut Bodin Videregående skole (med meget sterke karakterer), og nå flytter hun Trondheim for å ta videre utdanning og kanskje spille seg inn på laget til Ørn. I utgangspunktet ville ikke Grand slippe henne så lenge klubben er i posisjon til å kunne rykke opp. Men Åseng ønsker å spille for Trondheims/Ørn, og så lenge topplaget i Norge tilbyr henne proffkontrakt, kan ikke Grand nekte å gi slipp på henne.

Men først skal Åseng spille to seriekamper til for Grand.

U19-landslagsspilleren blir med til Hamar neste helg for å spille mot Fart, og så avslutter hun sin foreløbige karriere med Grand på hjemmebane mot serietoer Kattem søndag 13. august.

Også Carina Langfjell kan glippe for Grand resten av høsten. Hennes kontrakt gikk ut 27. juli, men både spilleren og klubben var interessert i år forlenge den. Ifølge trener John Aksel Sandbakk har det imidlertid vært umulig å komme i kontakt med Langfjell de siste dagene.

Artikkeltags