Åpnet 18-hullsbanen på Myklebostad

Vinner Espen Edvardsen (t.v.), her sammen med Svenn Toftesund.

Vinner Espen Edvardsen (t.v.), her sammen med Svenn Toftesund.

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Salten Golfklubb fikk overhodet ingen hjelp av værgudene, men åpningen av 18-hullsbanen ble gjort unna med bravur.

DEL

På forhånd hadde klubben satt et tak på maks 100 deltakere. Men turneringsledelsen tok sats og lot 136 stykker delta.

Her er resultatlista fra turneringen

- Vi landet med begge beina på bakken. Det har ikke vært noen problemer og alle har vært svært fornøyde – tross været, sier turneringsleder Jørn Tvervik.

- En milepæl

For åpningsrunden på landsdelens tredje 18-hullsbane ble spilt under ufyselige nordnorske forhold. Men det la ingen demper på humøret.

- Det er helt fantastisk. Golfspillerne i Bodø har ventet på dette i mange år og da spiller ikke været en stor rolle. Det er en milepæl, sier Bente Berild – som var med i parturneringen på Myklebostad lørdag.

- Det gikk sånn helt passe med spillet, smiler hun.

Fullverdig

Også styreleder i Salten Golfklubb, Jess Owe Johansen, strålte i solens fravær på Myklebostad lørdag ettermiddag.

- Det er ikke ofte at en 18-hullsbane åpner i Norge. Det er ingen som reiser til 9-hullsbaner og nå kan vi endelig tilby en fullverdig golfbane i en klasse folk legger merke til. Det har vært mye folk her i dag, men det hele har gått prikkfritt. Rapportene vi har fått har vært veldig gode, sier styrelederen.

-Imponert

Direktør i Innovasjon Norge/Nordland, Karsten Nestvold, var blant de deltakende 136. Han var veldig positiv i omtalen om banen på Myklebostad.

- Det er viktig for byen å ha et tilbud om golf. Det er en av få aktiviteter hvor hele familien kan delta, selv nivå- og aldersforskjeller, sier Nestvold.

- Jeg er virkelig imponert over at så mange deltok under dette været. Det sier litt om iveren og interessen rundt golfbanen i Bodø, avslutter Nestvold.

Artikkeltags