SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

United sliter med Russland-kompleks

Manchester United og Wayne Rooney liker ikke å spille mot russiske lag. De har kun vunnet én av de siste syv kampen mot russisk motstand, og onsdag møter de et hjemmesterkt CSKA-lag.

Manchester United og Wayne Rooney liker ikke å spille mot russiske lag. De har kun vunnet én av de siste syv kampen mot russisk motstand, og onsdag møter de et hjemmesterkt CSKA-lag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på midtukekupongen!

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

MidtukekupongenBonuspotten i tipping er i ferd med å passere tre millioner kroner og vil snart gå til fordeling til alle med tolv rette. Men du får en siste sjanse til å ta bonuspotten alene på midtukekupongen onsdag.

Potten utbetales hvis det er en alenevinner med tolv rette. Når bonuspotten bikker tre millioner kroner, fordeles den på alle som har tolv rette på en nærmere bestemt kupong.

Innleveringsfrist onsdag klokken 2040.

1. Paris St. Germain – Real Madrid H (UB)

Mesterliga. Begge lagene har full pott etter de to første kampene. Det er kun målforskjellen som skiller dem. PSG har en god hjemmestatistikk mot spanske lag. De har seks seire, fire uavgjorte og kun to tap. Real sliter med skader på sentrale spillere. Denne blir jevn!

2. Malmö FF – Sjakhtar Donetsk B (H)

Mesterliga. Begge lagene står med null poeng før denne kampen, og det laget som vinner denne kampen vil ta et langt skritt mot den viktige tredjeplassen i denne gruppen. Shakhtar har et bedre mannskap enn Malmö, men svenske er gode på hjemmebane.

3. CSKA Moskva – Manchester United U (H)

Mesterliga. CSKA er et sterkt hjemmelag. Vertene er ubeseiret i de seks siste kampene. De står med seks seire og én uavgjort. United har kun vunnet én av de siste syv kampene mot russiske lag – borte og hjemme. De har tapt de tre siste bortekampene i Mesterligaen.

4. VfL Wolfsburg – PSV Eindhoven  H (U)

Mesterliga. PSV jakter sin første seier i Tyskland på nesten 40 år når de tar turen over grensen onsdag kveld. Siden 1977 har nederlenderne spilt 14 kamper i Tyskland uten å vinne. Wolfsburg er ubeseiret mot nederlandske lag. De slo Hoffenheim 4–2 i helgen.

5. Atletico Madrid – FC Astana  H

Mesterliga. Etter å ha vunnet 21 av de siste 24 hjemmekampene i Europa, tapte Atletico mot Benfica i forrige Mesterliga-kamp. Det skjer ikke mot Mesterliga-debutant Astana. Viktige Koke er tilbake for Atletico. Det skal være enveiskjøring i Madrid. Soleklar H!

6. Galatasaray – Benfica B

Mesterliga. Grekerne har ett poeng på de to første kampene. De har ikke vunnet på ti kamper i Europa. Vertene sliter med skader på sentrale spillere som Yilmaz og Altintop og Podolski. Benfica topper gruppen med full pott. Imponerte mot Atletico sist.

7. Manchester City – Sevilla H

Mesterliga. City har slitt mot spanske lag, men de viser flott form. De har vunnet de to siste kampene med 11–2 i målforskjell. Snudde 0–1 til 2–1 mot M'gladbach sist. Sevilla klarte bare 1–1 mot vesle Eibar sist. De har ikke vunnet i England på de tre siste forsøkene.

8. Juventus – Borussia M'gladbach H

Mesterliga. Juve jakter sin tredje strake seier. M'gladbach har tapt sine to første kamper, og de trenger tre poeng om de skal henge med i kampen om avansement. Det blir ikke lett. Italienerne er ubeseiret i de 14 siste kampene i Europa. Det siste tapet kom i 2013!

9. Lazio – Rosenborg H

Europaliga. RBK er ubeseiret på bortebane i Europa denne sesongen, men de har kun vunnet én av 14 kamper mot italienske lag. De står med seks tap og én seier i Italia. Seieren kom mot AC Milan (2–1) i 1996/1997-sesongen. Lazio er sterke hjemme i Roma.

10. RSC Anderlecht – Tottenham U (B)

Europaliga. Anderlecht er uten seier i Europa på de fem siste kampene, mens Tottenham er uten seier på de tre siste bortekampene i Europa. Men: Spurs har kun tapt én av de siste seks kampen mot belgiske lag. Spørsmålet er hvordan de prioriterer Europaligaen.

11. Molde – Celtic B (U)

Europaliga. Molde har imponert. De er ubeseiret i de siste fire hjemmekampene i Europa. De har tatt fire poeng mot Fenerbahçe og Ajax, og topper overraskende gruppen A. Ronny Deilas Celtic har spilt uavgjort i de to første kampene sine. U holder for Molde!

12. Liverpool–Rubin Kazan H

Europaliga. Liverpool har to uavgjorte på de to første kampene. Spørsmålet er hvordan Jürgen Klopp prioriterer denne cupen. Liverpool bør vinne hjemme mot Rubin som sliter i den hjemlige serien. Russerne har ikke vunnet på bortebane mot engelske lag.