SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Stakkars LSK...

Det spørs om LSK-fansen får noe å glede seg over i kveld.

Det spørs om LSK-fansen får noe å glede seg over i kveld. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Vi spiller mot Lillestrøm i dag, på pur faenskap.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisa og alt innhold på nett

44. Bodø/Glimt - Lillestrøm 2,45 3,10 2,40 H

Norsk cup i dag, og dette gjør vi ikke bare fordi vi tror på det, men fordi det i seg selv gir stor glede å sette penger mot Lillestrøm. Dette laget som har spilt Drillofotball siden Drillo selv drev og driblet, som har plaget Brann og andre norske lag med 1-0-seire - med scoring på corner etter 87 minutter - sliter nå tungt.

LSK var rett ut sagt elendige mot Sandnes Ulf på lørdag, og de som overvar 3-0 i cupen mot nabo Ull/Kisa for to uker siden, melder om råtten fotball også der.

Jada, vi vet at Ull/Kisa ligger foran Bodø-Glimt på tabellen. Men med å respekt å melde, vi spår Glimt foran oppkomlingene til Arne Erlandsen i november. Og ikke minst så er bodøværingene fryktelig sterke hjemme på forblåste Aspmyra.

4-1-0 er statistikken i serien, og nå kommer altså kriserammede Lillestrøm på besøk. Litt for gøy, litt fordi vi mener det: Vi kliner til med en H!

57. Strømsgodset - Mjøndalen (0-1) 1,52 4,25 3,50 H

Godset topper eliteserien. Det sier en del om norsk toppfotball, det sier mye om de største klubbene fra de største byene, men det er uansett slik at Ronny Deila er en knallflink fyr, og er i ferd med å bygge opp noe bra på Marienlyst.

I dag kommer Mjøndalen på besøk i cupen, og vi ser for oss en storseier.

Godset har 9-2-2 i serien i år, har 4-1-0 på de fem siste, og har scoret syv mål på de to siste kampene (3-3 borte mot RBK, 4-0 hjemme mot Hønefoss).

Mjøndalen har 15 poeng i 1. divisjon, ligger to hakk over nedrykk, og tar flesteparten av poengene sine hjemme. 10, for å være nøyaktig. På seks seriekamper borte har de 1-2-3, og altså fem poeng. Vi har ingen som helst tro at de klarer å slå serielederen fra divisjonen over, om det nå aldri så mye er et lokaloppgjør. Vi tror derimot bruntrøyene taper med et par mål - minst.

Dagens dobbel:

44. Bodø/Glimt - Lillestrøm 2,45 3,10 2,40 H

57. Strømsgodset - Mjøndalen (0-1) 1,52 4,25 3,50 H

Odds: 3,72

Klikk her for å levere dette tipset