SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Gattuso har fått AC Milan på rett spor

Gennaro Gattuso  har fått Milan-skuten på rett kjøl. Han har ledet laget til den italienske cupfinalen, og nå klatrer de også på tabellen i Serie A.

Gennaro Gattuso har fått Milan-skuten på rett kjøl. Han har ledet laget til den italienske cupfinalen, og nå klatrer de også på tabellen i Serie A. Foto:

Av

AC Milan har funnet formen etter at Gennaro Gattuso tok over som trener på San Siro.

DEL

OddstipsTottenham ledet lenge mot Juventus, men to kjappe scoringer av italienerne i midten av annen omgang ødela oddsanbefalingen fra Spillsenteret.

Torsdagens oddsprogram domineres av kamper fra 16-delsfinalene i Europaligaen, i tillegg er det svensk SHL i ishockey på menyen. Og natt til fredag spilles det en rekke kamper i NHL.

Torsdagens råtips: Lyon vil spille finale på hjemmebane

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

AC Milan - Arsenal H

Europaligaen, åttendedelsfinale. Kamp 1 av 2. AC Milan er i sitt livs form. De er ubeseiret i 13 kamper på rad. Statistikken viser at de har vunnet fem av de seks siste kampene, uten å slippe inn mål.

Det var ikke mange som hadde troen på den tidligere midtbaneterrieren Gennaro Gattuso, da han i desember tok over på San Siro etter Vincenzo Montella.

Men med enkle grep har han fått laget til å fungere.

Plutselig spiller Bonucci som han gjorde i Juventus. Nå tetter han igjen Milan-forsvaret sammen med Romagnoli. Cutrone har erstattet den kostbare sommersigneringen Andre Silva i angrepet, og han har takket for tilliten ved å score mål på bestilling. Cutrone har scoret fire mål på de seks siste kampene.

Hele laget fungerer bedre nå, og de mest optimistiske Milan-tilhengerne er begynt å snake om at laget kan kile seg inn blant de fire beste lagene i Serie A.

Milan har hatt halvannen uke spillefri etter at helgens kamper i Serie A ble avlyst som følge av det tragiske dødsfallet til Fiorentina-kapteinen. De ekstra hviledagene har antakeligvis gjort dem godt, tror jeg.

Sjekk torsdagens råtips:

Lyon vil spille finale på hjemmebane 

Det er ventet at Milan vil spille i en 4-3-3-formasjon med Calhanoglu, Cutrone og Suso i angrep. Biglia, Kessie og Bonaventura tar de tre plassene på midtbanen, og Calabria, Rodriguez, Bonucci og Romagnoli utgjør forsvarsfireren. Stortalentet Donnarumma står mellom stengene.

I Arsenal er det krise. Arsene Wengers menn har tapt fem av de seks siste kampene. De tapte 0-3 i ligacupfinalen mot Manchester City, og gikk på et nytt 0-3-tap mot Manchester City fire dager senere i Premier League. I helgen fortsatte nedturen da the Gunners tapte 1-2 mot nyopprykkede Brighton på bortebane.

Det er lite sannsynlig at Arsenal skal spille seg inn blant de fire beste lagene i Premier League, så Europaligaen er antakeligvis deres billett inn i Mesterligaen denne sesongen.

Men det er et sterkt redusert Arsenal-lag som reiser til Milano torsdag. De mangler blant annet sommersigneringen Alexandre Lacazette, og kan heller ikke bruke rekordsigneringen Aubameyang. Bellerin og Cazorla er også ute, mens Nacho Monreal er usikker.

Wenger vil trolig starte med Welbeck, Ozil og Mkhitaryan på topp, og da vil sannsynligvis Xhaka, Ramsey og Wilshere utgjøre trioen på midtbanen. Det er ikke noe dårlig lag, men jeg tror likevel de får problemer mot et Milan-lag i kjempeform.

Arsenal har heller ikke imponert på bortebane denne sesongen. De har kun vunnet seks av 21 bortekamper. Faktum er at de ikke har vunnet mot noen gode lag denne sesongen, ja, de har faktisk tapt mot noen middelmådige lag. Det gjør at jeg tror nedturen fortsetter for Arsene Wenger & Co.

Milan spiller virkelig bra fotball for tiden, og de er godt organisert. 1,95 i odds på et Milan-lag i fremgang virker å være en god deal, slik jeg ser det. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestopp er klokken 1855. 

Her er vårt singeltips torsdag 8. mars:

Milan - Arsenal 1,95 - 3,05 - 3,40 H

Total odds: 1,95