SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Bolton har vært lønnsomme for oss

Vi stoler på Bolton Wanderers og James Henry  i lørdagens kamp mot nedrykkstruede Shrewsbury.

Vi stoler på Bolton Wanderers og James Henry i lørdagens kamp mot nedrykkstruede Shrewsbury. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi stoler på Bolton for andre gang denne uken.

DEL

OddstipsDet er landslagspause i de store europeiske ligaene, men det er fortsatt fotball fra De britiske øyene som dominerer lørdagens oddsprogram. Det spilles kamper i League One, League Two og National League, i tillegg er det kamper fra lavere divisjoner i Skottland. Det spilles også kamper på tredje nivå i tysk fotball og på nest øverste nivå i Spania og Italia.

Dessuten spilles det en rekke kamper fra VM-kvalifiseringen, og flere privatlandskamper. 

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Shrewsbury Town – Bolton Wanderers B

Engelsk, League One. Lagene ligger i hver sin ende av tabellen. Shrewsbury ligger på 20.-plass og balanserer på nedrykksstreken. De har kun to poeng ned til Port Vale som er på nedrykksplass.

De har vist flott form hjemme på Greenhous Meadow i 2017. De har kun tapt én av syv hjemmekamper etter nyttår. Tapet kom mot opprykksjagende Fleetwood. De er ubeseiret i de seks siste hjemmekampene, og de har vunnet fem av dem.

De har en steintøff oppgave lørdag.

Shrewsbury Town-manager Paul Hurst vet at laget hans må gjøre en veldig god kamp lørdag om de skal ta poeng fra Bolton som kjemper om direkte opprykk.

Wanderers innehar annenplassen på tabellen i League One. De har kun tapt én av de siste ti kampene. Det eneste tapet i denne perioden kom mot serieleder Sheffield United.

Bolton, som rykket ned fra Mesterskapserien sist sesong, har ambisjoner om å rykke opp igjen på første forsøk, og det tror jeg de kommer til å klare. Etter fire seire på rad ligger de på direkte opprykksplass, og de har skaffet seg en luke på fire poeng ned til Uwe Röslers Fleetwood.

Bolton er hvasse offensivt. De har scoret fire mål i hver av de tre siste bortekampene. Bolton har en fantastisk servitør i Filipe Morais på høyrekanten, og på midtbanen styrer den tidligere Liverpool-spilleren Jay Spearing. Lengst fremme har de Josh Vela, Gary Madine og Adam Le Fondre. Denne trioen har scoret 21 mål til sammen så langt denne sesongen.   

Shrewsbury og Bolton har kun møttes to ganger de siste sesongene. Begge gangene i Ligacupen, og begge gangene har Bolton vunnet.

Paul Hurst har kun Abu Ogogo på skadelisten før lørdagens kamp. Bolton har heller ingen skadeproblemer.

Det står mye på spill for begge lagene. Shrewsbury viser fin hjemmeform, og de trenger poeng for å unngå nedrykk. Bolton er ubeseiret i de seks siste kampene, og de jakter opprykk.

Jeg tror Bolton har et bedre lag enn vertene, og de tar alle poengene i denne kampen. 1,95 i odds på Bolton-seier er godkjent, og jeg satser 250 kroner. Spillestopp er klokken 1555.
 

Her er vårt singeltips lørdag 25. mars:

Shrewsbury Town – Bolton Wanderers 3,10 – 3,20 – 1,95 B

Total odds: 1,95