Terningkast 5: Star Fox 64 returnerer i 3D

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Star Fox 64 er en gammel slager fra Nintendo 64`s dager, og har holdt seg som klassiker status helt siden lanseringa. Nå er endelig StarFox 64 kommet I en ny drakt, og det imponerer meg.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisa og alt innhold på nett

Star Fox handler om reven Fox McCloud og en gjeng andre dyr. Falco Lombardi, Peppy Hare og Slippy Toad. Sammen er de et pilot-team, som må bekjempe den onde hovedskurken Andross.

Men for å kunne overvinne Andross, må du innom mange planeter på din vei. Hver planet har forskjellig typer miljøer, og ser veldig forskjellige ut.

Star Fox er den typen flyspill jeg faktisk elsker å spille, det er noe helt eget ved det Nintendo har skapt her. Det er den geniale måten spillet er laget på som får deg til å hele tiden tenke at du må bare spille litt til. Jeg både elsker og hater vanskelighetsgraden i Star Fox. Den kan være frustrerende, men likevel får den deg til å komme tilbake for å spille mer.

Det som selvfølgelig er den store nyheten her, er 3D-effekten i spillet sammen med den oppjusterte grafikken. Resultatet er strålende bra, alt ser veldig bra ut til å være en håndholdt konsoll. 3Deffekten funker veldig bra, den er kanskje ikke helt på høyde med Zelda. Men er likevel et av de spillene på 3DS som utnytter 3Den mest.

Star Fox tilbyr også et ganske unikt kontrollsystem ved hjelp av 3DSens Gyroscope. Det betyr at du beveger kontrollen i den retningen du skal svinge flyet med. Det er et system som føles veldig uvant i starten, og jeg endte hele tiden opp med å bruke den vanlige stikka. Men likevel er det et veldig kult alternativ til den vanlige styremåten.

Kort oppsummert er Star Fox 64 til 3DS en glimrende port av et glimrende spill. Det er oppjustert akkurat passe mye til at spillet ikke har mistet den gamle glansen. Og Star Fox 64 er det nest beste spillet til 3DS, rett bak Zelda.

Artikkeltags