Gå til sidens hovedinnhold

Per Martin blir ny banksjef i Bodø

Artikkelen er over 3 år gammel

Per Martin Olsen overtar som banksjef og finanssenterleder hos SpareBank 1 Nord-Norge i Bodø.

Olsen kommer fra stillingen som leder for bedriftsmarkedet samme sted, opplyser Sparebank 1 Nord-Norge i en pressemelding.

– Jeg er meget fornøyd med at Per Martin har takket ja til stillingen, sier Trude Glad, konserndirektør for region Helgeland og Salten i SpareBank 1 Nord-Norge.

Konserndirektøren peker på lederegenskaper og lokalkunnskap som viktige parametere i valget av Olsen:

– Per Martin er en erfaren leder, og han har inngående kunnskap om næringslivet i området. Dette er særdeles viktig for at den positive markedsutviklingen vi har hatt skal kunne fortsette.

Også Olsen selv ser frem til å gå i gang med nye oppgaver:

– Jeg både stolt over å bli valgt, og veldig klar for oppgaven. SpareBank 1 Nord-Norge er mer enn bare et finanskonsern, og det gjenspeiles i både strategi og i visjonen «For Nord-Norge». Det å kunne gå på jobb hver dag og være leder for supermotiverte medarbeidere er i seg selv et privilegium. Den siste tiden ser vi også at vi tar markedsandeler, og det å sikre ytterligere vekst blir en viktig prioritering for meg.

Per Martin Olsen er 51 år, og siviløkonom. Han har jobbet i SpareBank 1 Nord-Norge siden 2013, opplyses det i en pressemelding.

Kommentarer til denne saken