Noen elever kan se fram til mer skole i sommerferien: – Ingen skal bli uten tilbud

Friluft: Amanda Slettjord fra Mo og Mathilde Helskog fra Steigen ble gode venner og hadde fine dager sammen i Beiarn under fjorårets Villmarkscamp. Nå håper Sørfold kommune på samme resultat for elevene, som bli med på årets friluftsskole.

Friluft: Amanda Slettjord fra Mo og Mathilde Helskog fra Steigen ble gode venner og hadde fine dager sammen i Beiarn under fjorårets Villmarkscamp. Nå håper Sørfold kommune på samme resultat for elevene, som bli med på årets friluftsskole. Foto:

DEL

Kommunen legger nå opp til at tre skoleklasser skal få en fin og aktiv start på sommerferien.

– Friluftsskolen er et spennende aktivitetstilbud fra 24. til 28. juni, for dem som går ut av 4.–7. klasse om kort tid, melder Sørfold kommune.

Friluftsaktiviteter

På programmet står blant annet skating, topptur, fisketur, skyting og en hel dag er satt av til ulike vannsport-aktiviteter på Valvatnet.

– Samtlige aktiviteter er gratis. Sørfold kommune ønsker å tilrettelegge for at alle kan delta, og har valgt å ikke ha deltakeravgift, opplyser kommunen.

Friluftsskolen i Sørfold kommune innledes med kurs i skating på helikopterplassen ved Rådhuset.

Friluftsskolen i Sørfold kommune innledes med kurs i skating på helikopterplassen ved Rådhuset. Foto:

Alle skal med

Sørfold kommune fordeler det slik at flest mulig skal få delta, og trekker lodd om plassene hvis det blir flere påmeldte enn de har plass til.

– Ingen skal bli uten tilbud, med andre ord er alle sikret å få være med på minst én aktivitet, melder kommunen.

– Vi ønsker at barn fra hele kommunen blir med. Start-tidspunkt for aktivitetene er tilpasset buss som ankommer Straumen klokken 09.28 nordfra, opplyser de videre.

Påmelding løper nå og påmeldingsfristen er satt til og med 14. juni.

Artikkeltags