Politiet planlegger fredag formiddag å ta opp igjen søket etter savnede Lani Marlene Rubach Ravn, men det er usikkert om dette kan gjennomføres grunnet svært dårlig vær i Ballstad-området.

- Letemannskapene avventer nå for å se om været roer seg litt, før de kan starte opp igjen med søk langs land. Det legges også planer for å starte søk i vannet med ROV over helga, men også her er vi avhengig av at været roer seg litt før et slik søk kan komme i gang, opplyser stabssjef hos politiet i Nordland, Bent Are Eilertsen.

Parallelt med søket gjør politiet også undersøkelser i etterforskningsporet for å forsøke å finne savnede. Dette arbeidet vil også fortsette fredag.

Politiet ønsker fortsatt tips fra publikum om observasjoner som kan være av interesse, og vi oppfordrer beboere i nærområdet om å sjekke sine naust, rorbuer, båter og lignende for å se om noen kan ha hatt tilhold der. Hvis noen har kameraovervåkning i området er det ønskelig at dette også sjekkes, ber politiet som ønsker publikum tar på telefon 02800 - om du har opplysninger i saken.

Formelt er søket nå gått over i en ny fase hvor man søker etter en antatt omkommet person (SEAO-søk).