Gå til sidens hovedinnhold

Snu om bussrutene 1 og 2!

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Vi er mange som konstaterer at Bodø kommune overkjører sine innbyggere/velforeninger med å ikke overholde eller helst å unngå høringsfrister til planer osv.

Vi kjenner oss godt igjen.

Synes kommunen opptrer veldig arrogant, er det noen som skal ha et ettermæle?

Er det ikke verdi i å tenke på framtida til barna i denne delen av Bodø?

Eller for dens saks skyld, (les også godt voksne) framtida for andre innbyggere her oppe i «liene» på Mørkved?

Et annet spørsmål: Hva vinner Bodø kommune på denne omleggingen av rute 1 og 2? Hva med parkeringsplassene der fjerner? Jeg og mange med meg er fornøyd med å ha en bensindrevet bil som tar meg dit jeg skal, så slipper jeg å tenke på rute 2 i Skavdalslia som snart er historie...

Det er leit, men tvinger seg fram: å traske i høye brøytekanter langs Skavdalsveien, og slite meg opp bakkene på samme ubrøyta fortau med handleposer fra butikken, der går «helsegrensen». Så da blir det privatbilen for meg! At Bodø kommune ikke vil høre på argumenter som tilsier at snuplass i Skavdalslia er effektiv og veldig kostnadsbesparende, er ikke til å forstå!

Makan til arroganse!

Med milliongjeld må vel dette være en vinn-vinn-situasjon for kommunen? Jeg liker å ta «nærbussen», men nei takk til den «grønne byen» som jeg ikke lenger er en del av, min bydel blir visst ikke lenger «grønn» ! Håper jeg tar feil! Bodø kommune kan kanskje i fine festtaler smykke seg med flotte titler: grønn by, ny by -ny flyplass, kulturhovedstad o.s.v, men jeg skulle ønske at de samme personene legger bort «smykkene» og begynner å lytte til de som de er valgt for.

Til beslutningstakerne i denne viktige saken: HAR DERE SKAM NOK TIL Å SNU?

Kommentarer til denne saken