Gå til sidens hovedinnhold

Snøbrøyting og livskvalitet

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Ikke alle vil se en sammenheng mellom snøbrøyting og livskvalitet. Med mindre det handler om mennesker som av ulike grunner ikke selv er i stand til å rydde egen innkjørsel etter snøplogens herjinger. De som ikke kommer seg til egen postkasse, som ikke kommer seg til butikk eller lege, eller for den saks skyld- ikke får egen bil ut på veien. Nedsnødd og innesperret!

Gjennom ei lang uke med heftig snøfall er det verdt å merke seg at brøytetjenesten i Bodø er forandret! Enten det handler om god organisering av brøytetjenesten, eller det handler om omtenksomme brøytesjåfører- eller begge deler, så har svært mange opplevd at snøproblemene langt på vei er løst! Takket være dyktige sjåfører og vettug bruk av brøyteutstyr. Dette må antas å gjelde store deler av byen, der det er innkjørsler bare på den ene siden av veien.

Med Hunstadveien som eksempel: Vi registrerer omhyggelig bruk av skrape og plog, hvor snø- og ismasser plasseres utenom innkjørsler overalt hvor det er praktisk mulig. Stor takk til de som er ansvarlig for en fantastisk organisering av tjenesten! Stor takk til dyktige og omtenksomme brøytesjåfører!

Kommentarer til denne saken