Avisens utsendte ekspert team titulert som Søt og Syrlig, og ansvarlige for Utelivskontrollens faglige vurderinger av Bodøs spisesteder, i dette tilfellet spisestedet En Kopp, som over 2 helsider blir harselert med og omtalt på en måte som er helt uakseptabelt.

Dette oppleves ikke seriøst av flere enn meg selv. Dette skjer også i en tid der utelivsbransjen sliter på grunn av pandemien, og der svært mange arbeidsplasser står truet, men som til tross for dette holder åpent for oss.

Der framkommer ikke av innslaget hvilken kompetanse Utelivskontrollens utsendte har, og om de er faglig utrustet til å felle en slik ødeleggende dom over spisestedet En Kopp og de som jobber der.

Om det i det hele og store kreves noen form for kompetanse for å kunne ture fram på denne måten framstår uklart, men et snev av anstendighet fra en stor og avhold avis som AN bør være å kunne forvente.

Utelivskontrollens representanter har lagt ved en del henvisninger til det Kreolske kjøkkenet, dets opphav og retter. Dette tror jeg imidlertid ikke de utsendte har hentet fra egne erfaringer eller kunnskap til hverken Kreolsk eller cajunsk kjøkken .

Jeg fant tilsvarende tekst ved å benytte Googles søkemotor. Undertegnede har vært kunde hos En Kopp de siste 10 - 15 årene, helt siden dagens innehaver overtok "koppen" den gang den var lokalisert på SAS. Jeg har besøkt En Kopp opp til flere ganger i uken, og har ofte hatt med familie og venner, også større selskap i jobbsammenheng. Jeg kjenner meg overhode ikke igjen i noe av det Utelivskontrollen serverer oss.

Les dommen fra Søt & Syrlig her: - Den eneste som har gjort en innsats er mikrobølgeovnen.

Det er smakløst og skammelig at Avisa Nordland trykker noe slikt ukritisk. Det er selvfølgelig på sin plass å gi konstruktiv kritikk når man i enkeltstående tilfeller ikke får det man mener å ha betalt for, men det må være grenser.

Ordlyden i Utelivskontrollens innslag er ondskapsfullt og direkte ødeleggende for bedriften, i tillegg til utfordringene som er knyttet til pandemien.

Heldigvis har fornøyde kunder støttet opp om En Kopp og personalet som jobber der. Jeg kan i likhet med Trip Advisor trygt anbefale spisestedet som sørger for god mat og drikke, i trivelige lokaler og med trivelige ansatte.

Les flere reaksjoner på anmeldelsen her: - Latterlig.

En Kopp hevder ikke å være en gourmet restaurant, men leverer velsmakende små og rimelige retter innenfor et kjent konsept som har blomstret de siste årene, også i Bodø. Og de fortjener ikke et slik slakt av representanter for pressen.

Med vennlig hilsen fornøyd kunde gjennom mange år.