Gå til sidens hovedinnhold

Slipper nye artister til Svømmehallen: - Skal ta publikum med på festen

Ruben og Chris Holsten kommer til Svømmehallen Scene i Bodø.

Ruben fra Bjarkøy utenfor Harstad har på kort tid befestet seg som et av Norges største pop-håp, med over 350 millioner streams.

- Samtlige av hans hitsingler har plassert seg i spillelistene til svært mange, både i og utenfor fedrelandet, skriver Parkenfestivalen i en pressemelding.

Ruben har vunnet en Spellemann-pris for årets låt, og har vært nominert fire ganger.

- Debutsingelen «Walls» har over 80 millioner streams og monster hit’en «Lay By Me» klatret helt til topps på den norske radiolista samt sterke toplisteplasseringer i hele Norden. Talentet har også samarbeidet med norske tungtvektere som Kygo, Alan Walker & Arif.

Han skal spille i Svømmehallen 10. desember.

Uka før - 3. desember - kommer Chris Holsten til byen. Den siste tiden har han erobret publikum med sine norskspårklige låter.

- «Hvis verden», sammen med Frida Ånnevik ble en treffende og rørende stemningsrapport for koronaåret 2020, og endte opp med å bli stemt frem som «Årets låt» under Spellemannsprisen tidligere i år, skriver Parkenfestivalen.

- Det er på scenen multitalentet Chris Holsten trives aller best og gjennom det siste halvannet året har han virkelig fått vist det norske folk hvilken fenomenal liveartist og låtskriver han er. Og den spilleglade artisten og hans musikere er klare til å ta scenen og publikum med på festen når dørene til konsertscenene nå åpner igjen.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.