Gå til sidens hovedinnhold

Slik ser du ANtv og Direktesport på Smart-TV

Tiden hvor du må se sport fra ANtv på en liten skjerm er forbi.

Amedia og Avisa Nordland kan nå tilby Direktesport som app for smart-tv og Apple tv. Det betyr at du kan se for eksempel Bodø/Glimts Europa-kamper, Studio Glimt og all annen lokal sport rett på tv-en, i stedet for mobil, nettbrett eller desktop.

AN produserer blant annet Studio Glimt før og etter hver kamp kamp i hjemlig liga. På hjemmekamper er vi også live i mixed zone like etter kampslutt for å få de første reaksjonene. Alle sendinger kan sees live og i opptak på Direktesport.

Appen er tilgjengelig på smart-tv fra LG og Samsung.

Direktesport er en felles plattform for alt av sportssendinger i Amedia. Her serveres en bred meny av innhold, blant annet 2. divisjon og 3. divisjon i fotball for menn. Det betyr at du kan se blant andre Junkeren og Bodø/Glimt 2 etter hvert som sesongen kommer i gang. I tillegg kan du følge blant andre Casper Øyvann i Tromsdalen og Morten Gamst Pedersen i Alta.

– Våre aviser har de siste årene sendt flere tusen sendinger med fotball, håndball og ishockey, friidrett, langrenn og en rekke andre idretter. Vi har opplevd stor interesse blant våre abonnenter for dette tilbudet som de hittil har kunnet se vi pc, mobil eller brett. Nå bretter vi det ut i storformat og lager apper for smart-tv, sier Helge Birkelund som er direktør for sportsutvikling i Amedia.

Slik tar du i bruk Direktesport:

  • Smart-tv (LG og Samsung) og Apple TV: Last ned appen Direktesport og logg deg inn med din aID-bruker
  • Mobil/nettbrett/desktop: Last ned Avisa Nordland-appen og velg Direktesport i menyen eller gå inn i din nettleser på an.no/direktesport. Logg deg inn med din aID-bruker

Slik blir du abonnent i AN eller Direktesport:

Dette er en aID-bruker:

  • Når man kjøper abonnement i Avisa Nordland og Amedia, følger det med fire ytterligere brukere til abonnementet. Disse brukerne har vi valgt å kalle aID-ere. Fire medlemmer av husstanden kan f.eks. opprette sin egen aID i abonnementet og på den måten ha sin egen bruker.
  • For å få oversikt over/legge til aID-brukere fra nettleser: Gå inn på www.an.no/dele, rull ned til menyen hvor det står "Del abonnementet med familie i husstanden min
  • For å få oversikt over/legge til aID-brukere fra AN-appen: Trykk meny-tegnet oppe i høyre hjørne, velg Del abonnementet

Kommentarer til denne saken