Benn Eidissen forlenger sponsoratet av skistjernene

Partnere: Benn Eidissen forlenger avtalen med Martin Johnrud Sundby og Niklas Dyrhaug.

Partnere: Benn Eidissen forlenger avtalen med Martin Johnrud Sundby og Niklas Dyrhaug. Foto:

DEL

Benn Eidissen og Eidissen Consult har allerede sponset Martin Johnsrud Sundby og Niklas Dyrhaug.

Nå forlenges sponsoratet, melder Eidissen Consult i en pressemelding.

– Jeg hadde gleden av å være til stede i Seefeld da Martin tok sitt første individuelle mesterskapsgull. Det var en stor opplevelse. Martin valgte også å tilbringe sin eneste frikveld i VM med familien sammen med oss, sier Benn Eidissen.

Det er nå tredje året Johnsrud Sundby sponses av Eidissen.

- Til nå har dette vært en særdeles spennende reise der jeg både har blitt kjent med fantastiske deler av landet vårt jeg ikke kjente til tidligere, men også fått nye nettverk og bekjentskaper jeg ikke kunne vært foruten. Benn har kompetanse og egenskaper jeg prøver å lære mest mulig av, og så håper jeg å kunne bidra med mitt beste tilbake, sier verdensmester Martin Johnsrud Sundby.

Benn er gjest under landslagets middag på Jakobsbakken i forbindelse vårsamilingen i mai. Her sammen med nykommer på Allroundlaget Johannes
Høsflot Klæbo. Foto: Svein Spjelkavik

Benn er gjest under landslagets middag på Jakobsbakken i forbindelse vårsamilingen i mai. Her sammen med nykommer på Allroundlaget Johannes Høsflot Klæbo. Foto: Svein Spjelkavik

Den eneste klausulen Eidissen stiller, er et ønske om at de to stiller i Kobberløpet.

– Det står at dersom gutta har mulighet til det oppfordres de til å delta i Kobberløpet. Det setninga trenger nok ikke stå der lengre. De to er uten tvil blant de aller beste ambassadørene Kobberløpet og Sulis har. Både Martin og Niklas framsnakker Kobberløpet i mange sammenhenger. Det betyr mye for alle som er engasjert i Kobberløpet. Begge er på plass når det 52. Kobberløpet går av stabelen 18. april neste år, sier Eidissen.

Dyrhaugs sier sponsoratet har vært avgjørende for hans karriere.

– Det gir meg muligheten til å satse 100 % på å utvikle meg til å bli en bedre langrennsløper. Benn var på stadion i Lahti når jeg gikk inn til min første individuelle VM-medalje på 15 km klassisk i 2017 og når vi vant stafetten samme år, noe som var utrolig stas, sier Dyrhaug.

Artikkeltags