Signerer avtale om ny satsing: – Vi kan by på så mye

Kristine Engan Imingen, rådmann Rolf Kåre Jensen i Bodø kommune, rådmann Ole Petter Nybakk i Beiarn kommune og Elin Beate Johannessen er glade for den nye avtalen.

Kristine Engan Imingen, rådmann Rolf Kåre Jensen i Bodø kommune, rådmann Ole Petter Nybakk i Beiarn kommune og Elin Beate Johannessen er glade for den nye avtalen. Foto:

Bodø kommune og Beiarn kommune har nå signert en toårig avtale for samarbeidet om Kulturveien-prosjektet.

DEL

– Dette gleder vi oss stort over. Begge kommunene har mange av de samme mulighetene og utfordringene. Sammen skal vi markedsføre hele området og skape mer aktivitet.

Det sier Kristine Engan Imingen, prosjektleder for Kulturveien i Bodø kommune og Elin Johannessen, prosjektleder for Beiarpuls i Beiarn kommune, i en pressemelding.

Kulturveien-prosjektet tar utgangspunkt i fylkesveiene 812 og 813.

Hovedmålet til prosjektet er å skape en tydelig og sterk merkevare av Kulturveien, og samtidig bidra til vekst og utvikling i hele området.

– Vi kan by på så mye; hundesledekjøring, grotting, laksefiske, lokalmat, kulturminner og ikke minst en levende landbruks- og bygdekultur, sier Elin Johannessen.

– Vi ønsker å skape stolthet over dette. Vi kickstarter samarbeidet med en inspirasjonsdag for landbruket 18. mars hvor gårdbrukere og andre aktører fra begge kommunene deltar, sier Kristine Engan Imingen.

Prosjektet skal eies av begge kommunene og onsdag ble en samarbeidsavtale signert av de to rådmennene i Bodø og Beiarn.

Artikkeltags