Gå til sidens hovedinnhold

Sex med hunder

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg synes AN bruker milde ord: "Sex med hunder". Jeg vil kalle det : "Hunder voldtatt". Det er jo det det er. Hvor sykt og jævligere kan det bli! Hadde det vært i USA og de ble kasta inn i fengsel der, da hadde de selv blitt voldtatt. Flaks for de, at de er i Norge! Jeg får nesten lyst å sende disse perverse mennene dit, så får de kjenne hvordan det er!

Harde ord, men helt ærlige ord! Jeg kjenner hatet og adrenalin komme for fullt. Hunder som ikke kan forsvare seg, fy fan! Jeg eier ikke ord, men ønsker har jeg. Jeg blir så forbanna og lei meg! Kjenner tårene komme! Det er på samme nivå som voldtekt på mennesker, syke jævler! Jeg bruker å tenke at alle har rett på en plass i solen,men ikke disse! Jeg eier ikke tilgivelse! Jeg har selv hund og jeg ser på henne og takker høyere makter for at hun er her hos meg! Men jeg forestiller at det kunne vært henne, og hjerte mitt blir knust ved tanken! Det finnes hunder i Norge som har blitt kidnappet. Tanken gjør meg trist. Hvem vet hva disse hundene går til. Jeg vet noen kidnappere selger dem videre, men hva vet vi hvor di havner og hva di opplever!! Så kjære hundeeiere pass godt på hunden din. Hunder har blitt kidnappet når di har stått bundet mens hundeeiere har vært i butikk, eller alene i hagen.!!! Det har jo nyhetene på tv hatt reportasjer om.

Kommentarer til denne saken