Ettertraktede foredragsholdere kommer til Bodø

Seminarer i Nord arrangerer foredragsdag 26.september.

Seminarer i Nord arrangerer foredragsdag 26.september.

Artikkelen er over 1 år gammel

Tre av Nordens mest populære foredragsholdere kommer til Bodø.

DEL

Den 26.september arrangeres det en dag med et fullspekket seminarprogram på Scandic Havet i Bodø, i regi av Seminarer i Nord og Kirsten Holmen.

Seminarer i Nord

Seminarene skal ha dagsaktuelle tema med høy standard, og blir arrangert av Seminarer i Nord. Det er Svolværing og professor Maria Strömme som åpner. I tillegg til å være sivilingeniør er hun også forfatter av 300 publikasjoner. Denne torsdagen skal hun snakke om nanoteknologi, og om hvordan en 70 år gammel kropp kan fungere som en 40årings.

Videre fortsetter foredragsholder Gunnar Thorbjørnsen. Han er lektor, og vil formidle sine meninger om forutsetninger for å lykkes som lærer i videregående skole.

Thorbjørnsen vil at lærerne skal ta tilbake rollen som leder.

Egne erfaringer

Tilslutt denne dagen kommer Sanna Sarromaa fra Finland. Hun har både begeistret og provosert leserne gjennom flere år med humoristiske skildringer.

I dag er hun godt i gang med å skrive bok om skilsmisser basert på både egne og andres erfaringer. Sarromaa er utdannet historielektor og har doktorgrad i sosiologi. Hun lurer på om vi er forberedt på fremtiddens utfordringer, og vil fortelle hvordan var mentale kulturelle tilstand er.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken