Satte i gang søk etter savnet kvinne

En kvinne ble meldt savnet i Fauske. Nå er hun funnet i god behold.

DEL

Politiet i Nordland meldte tidligere i kveld at det var satt i gang søk etter en savnet kvinne.

Nå kvinnen i 70-årene funnet. Det melder politiet rett før klokken 20.30.

- Damen er funnet etter info fra publikum. Hun ble funnet ved Finneid skole. Politiet takker lokale medier for rask publisering. Vi ønsker også å takke observante lesere. Vi takker også de frivillige som har vært med i søket.

Kvinnen ble funnet av publikum som hadde lest beskrivelsen av kvinnen i media.

Det var en kvinne i 70-årene som ble meldt savnet. Politi og frivillige lette etter kvinnen i flere timer etter at hun sist ble sett utenfor parkeringen ved Elkjøp og Rema 1000 i Fauske.

Operasjonsleder Ivar Bo Nilsson sier til Avisa Nordland at det var mannen til den savnede som meldte fra til politiet.

- Han parkerte på sjøsiden av Rema 1000 og skulle en kjapp tur inn på butikken. Da han kom ut igjen var hun borte. Klokken var da cirka 17.30, sier Nilsson.

Mannen skal likevel først ha vært optimist med tanke på å finne henne og tok seg en runde i nærområdet på leting etter henne. Han klarte derimot ikke å finne henne og ringte politiet.

Politiet kalte deretter ut Røde Kors og Norsk Folkehjelp. Nå er det mange som kjører rundt og leter etter kvinnen. Tanken til politiet er å søke langs veier i Fauske.

- Politiet har søkt gjennom det meste av Fauske sentrum og orientert innehavere av butikker. Men så langt har vi ikke fått resultater. Kvinnen går mye tur på hjemstedet og finner hjem der. Men siden hun ikke er kjent på Fauske frykter vi at hun har rotet seg bort og bare går og går, uttalte operasjonslederen tidligere i kveld.

De to er bobilturister fra Norge som er på tur i område.

Artikkeltags