SAS-maskin forsinket til Bodø: - Manglet megafon

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

En AN-leser på vei fra Oslo til Bodø forteller at SK4122 blir forsinket med inntil to timer. Årsaken er smått utrolig. Leseren forteller at de fikk opplyst ved gaten at de manglet megafon om bord. Flyet skulle vært i Bodø klokken 19.00, men ankommer ikke før 20.40.

– De var åpne om det i gaten, og fortalte at de manglet megafon om bord. Det er et innleid fly, og det er visstnok krav om megafon om bord i flyene, sier tipseren oppgitt.

Ved gaten i Oslo skal det også ha blitt opplyst at en megafon er på vei fra Stockholm til Oslo, slik at passasjerene kommer seg videre.

SAS har leid inn et 14 år gammelt Boeing 737 fra selskapet Jet Time til denne turen, opplyser Flightradar24.com. Det samme flyet skulle fra Værnes til Bardufoss torsdag, men måtte snu i lufta og dra tilbake til Værnes.

Ifølge tipseren skal passasjerene ha klappet da situasjonen løste seg.

– Alle klappet da megafonen ble båret om bord.

Pressemedarbeider i SAS, Kristian Hansen, bekrefter at flyet ble forsinket grunnet en megafon-situasjon.

– Det stemmer ikke helt at det manglet en megafon, men den som var der hadde en teknisk feil. Derfor måtte vi skaffe en ny før flyet tok av fra Oslo Lufthavn – og den måtte hentes i København, sier Hansen og legger til:

– Grunnen til at vi må ha en megafon om bord er helse og sikkerhet, skulle det oppstå en nødssituasjon er vi nødt til å ha et backup-system.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken