Lørdag formiddag klokka 10 skal partene møtes igjen, ifølge riksmekler Mats Wilhelm Ruland. Formålet med møtet er at pilot-lederne ta stilling til skriftlige forslag SAS har jobbet med i natt.

– Det handler om å få investorer til å investere i SAS' framtid, sa selskapets forhandlingsleder Marianne Hærnes til nyhetsbyrået TT.

Hærnes forteller videre at arbeidsgiversiden har jobbet intensivt for å sikre seg at man ikke inngår avtaler som ødelegger for selskapet framover.

– SAS ser ut til å ha god tid. Vi har holdt på lenge nå, man ser ut til å ha god tid, vi taper 130 millioner om dagen. Vi trodde kanskje det hastet litt mer, sa leder Jan Levi Skogvang i SAS Norge flygerforening fredag.

På vei inn til møtet lørdag klokka 10 blir Jan Levi Skogvang, leder for SAS Norge flygerforening i Parat, spurt om hvilke forventinger de har til dagen:

– At vi møtes og prater sammen og kommer oss videre. Vi må begynne et sted, så får vi se hvor langt vi kommer, sier han til VG.

Videre får han spørsmål om at det kan være at dette ender i brudd, da svarer han følgende:

– Alt er jo mulig. Det er ting her som er vanskelig fremdeles, sier han.

Hittil har streiken kostet SAS 100–130 millioner kroner dagen, ifølge selskapets egne tall. Til sammen har det vært over 2.000 innstilte flygninger bare i Norge. Lørdag sørger streiken for 133 innstilte avganger.

Oppdateres.