Ikke la de lure om noen tror Afganistan-krigen har vært en "suksess." Nå sier plutselig store deler av pressen var en feil og en fiasko. Afghanistan har vært en motøvelse i motfortelling fra først til slutt. Sannheten er at Taliban alltid var villige til å utlevere Bin Laden. Og det er til og med ført bevis for dette. Talibankrigen ville ikke vært den første som gnistret under falske flaggangrep. Vietnam og Cuba og de skandalene som fulgte med bevitner det. Dagens Kina er forøvrig midt i blinken for folkemord og slaveri. Men det er en annen historie.

Det som skiller Afghanistan fra andre at det har vært en uhørt suksess for den vestlige transatlantiske elite. Selvfølgelig har amerikanerne hatt dødsfall, 241001 for å være mest mulig nøyaktig. Men kun 2442 av den var militært personell og de var ikke fra draftdodgingsklassen til Bush Jr. Til gjengjeld har denne sikkerhetskade vært 20 år med store krigsoverskudd for de liberale transatlantiske elitene.

Ved hjelp av konservative estimater har Storbritannia og USA tjent enorme summer på våpensalg. Selvfølgelig ble våpensalget privatisert og ga produsentene enorm profitt. Engasjementet i Afghanistan var en moralsk, korrupt krig. Så har vi de som behersker opiumsproduksjonen. og har gitt enorm profitt som kan brukes til finansiering av grupper som terrorister også bli vinnere etter okkupasjonen i Afghanistan. Opiumsproduksjonen som var utradert blomstrer igjen og står for to tredjedeler av den globale opimsdyrkingen, utover nakne overskudd har Afghanistan vært en boon for den liberale herskerklassens klasseinteresser.

2,3 millioner afghanere flykter til vertskap i Pakistan, noe som destabiliserer landene. Flyktningesystem brukes til drivstoff til politikk for splitt og hersk.