Spillsenterets oddstipper er i kjempeform. Fire av fire tips denne uken har gått inn med premie. I går traff vi blink med singeltipset på Island til herlige 2,45 i odds, og vi prikket også inn Serbia til flotte 2,50 i odds. Begge tipsene hadde 100 kroner i innsats. Det gjør at vi har en solid pluss i oddsregnskapet så langt denne uken.

Onsdagens oddsprogram er litt hummer og kanari. Det byr på ishockey fra KHL-ligaen i Russland, og fotball fra blant annet Ungarn, Spania, Sverige og Danmark. Nå er også herrehåndballen tilbake på oddsprogrammet, men godbiten denne onsdagen er oppgjøret mellom Bodø/Glimt og Sandnes Ulf.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Bodø/Glimt – Sandnes Ulf H

Norsk, 1. divisjon. Glimt er suverene på toppen av tabellen med ni kamper igjen av sesongen. De ligger syv poeng foran Start på annenplass, og vil med seier mot Sandnes Ulf øke forspranget til ti poeng.

Med en så stor luken, og ikke minst med tanke på hvilket spillermateriell nordlendingene råder over, blir jeg overrasket om ikke Glimt spiller i eliteserien neste sesong.

Aasmund Bjørkan har en rekke spillere med solid erfaring fra eliteserien i troppen. Blant dem er Kristian Fardal Opseth Opseth. Den tidligere Sogndal-spilleren er toppscorer i 1. divisjon med 18 mål så langt. Han scorer like mye borte som hjemme, så Opseth er en spiller Sandnes må stoppe om de har tenkt å få med seg poeng fra Nordland. Fredrik Bjørkan er suspendert i denne kampen.

Glimt har fem strake seire og ti kamper uten tap. På de fire siste kampene har de imponerende 14–0 i målforskjell.

 

Hjemme på Aspmyra har Bodø-laget vært sterke. De har ennå til gode å tape på hjemmebane denne sesongen. Statistikken viser 9-1-0 før onsdagens kamp.

Med seier i denne kampen vil Bodø/Glimt hekte av Sandnes Ulf. Da vil rogalendingene være hele 15 poeng bak dem. Bengt Sæternes sine menn kjemper i realiteten om den andre direkte opprykksplassen. Det blir et bikkjeslagsmål mellom Start, Ranheim og Sandnes, slik det ser ut akkurat nå.

Men: Sandnes Ulf er et lag som har spilt jevnt med dem i Bodø. De har én seier hver på Aspmyra og én kamp har endt uavgjort. Ja, Sandnes Ulf er lag Glimt har hatt problemer med. De har faktisk kun vunnet én av ni kamper mot rogalandsklubben.

Bortestatistikken til Sandnes Ulf viser 5-2-3 i år, og rogalendingene har nå fire strake bortekamper uten tap. Totalt har de syv kamper på rad uten tap. Dermed har de syv strake kamper uten tap nå.

Sæternes har to karer som bøtter inn mål nå. Kjell Rune Sellin har vært viktig offensivt for Sandnes siden han kom til klubben. Det har gjort dem litt forutsigbare fremover, men nå har også Kent Håvard Eriksen markert seg offensivt. Det gir laget en ny dimensjon, slik jeg ser det. Han har scoret 13 mål så langt i 1. divisjon.

Jeg tviler på at Glimt klarer å holde trøkket oppe i kamp etter kamp nå når opprykket på det nærmeste er sikret. Sandnes Ulf er desperate etter poeng, og jeg tror de kan klare å få med set ett poeng hjem til Rogaland onsdag.

Uavgjortoddsen er definitivt mest interessant. Jeg går fot U til 3,75 i odds. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 1855.

Her er vårt råtips onsdag 6. september:

Bodø/Glimt – Sandnes Ulf 1,55 – 3,75 – 5,00 U

Total odds: 3,75