Vil forbedre trafikksikkerheten – deler ut 110.000 kroner

Fylkesråd for samferdsel, Svein Eggesvik, er glad for at trafikksikkerhetsutvalget i Nordland deler ut penger til tiltak for å øke bevisstgjøringen på trafikksikkerhet.

Fylkesråd for samferdsel, Svein Eggesvik, er glad for at trafikksikkerhetsutvalget i Nordland deler ut penger til tiltak for å øke bevisstgjøringen på trafikksikkerhet. Foto:

DEL

Trafikksikkerhetsutvalget i Nordland deler ut 110 000 kroner til tiltak for å bedre trafikksikkerheten i Salten. Det kommer fram i en pressemelding fra Nordland fylkeskommune torsdag.

- Jeg er både glad og stolt over at vi har et trafikksikkerhetsutvalg i Nordland som jobber så tett med skoler og innbyggere i de enkelte kommunene, sier leder av utvalget, fylkesråd for samferdsel i Nordland, Svein Eggesvik (Sp), i meldingen.

Åtte tiltak i Salten kan glede seg over å ha fått midler til videre drift. Fire av disse er i Bodø, der søkerne er Bodø Cykelklubb, MIND-senteret, Kvinnenettverket Noor og FAU Saltstraumen skole.

Også tiltak i Meløy og Gildeskål har fått støtte, samt Bindalseidet skole i Bindal på Helgeland.

- På flere av stedene bidrar både sykkelklubber, barnehager, foreldreutvalg på skoler og andre med å skape engasjement og bevissthet om sikkerhet i trafikken. Dette er kjempeviktig og jeg vil takke alle som gjør en innsats, fortsetter Eggesvik.

Se den fullstendige oversikten her:

Artikkeltags