Widerøe fyller 85 år

Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Norges eldste flyselskap fyller 85 år. Det melder Widerøes flyveselskap i ei pressemelding tirsdag. Flyselskapet startet opp i Oslo, da fem kamerater kom sammen i ei leilighet og grunnla det som nå regnes som Norges eldste.

-5 pionerer og starten på et ekte luftfartseventyr. Det skal litt til å klare å henge med i utviklingen I luftfarten gjennom så mange år, og Widerøe har etter hvert blitt ekspert på omstilling og endring. Widerøe har vært en viktig del av infrastrukturen i Norge i mange generasjoner. Helt fra første flytur med Viggo Widerøe fra Ingierstrand, har Widerøe skrevet historie. Vi har gått fra sjøfly, til propellfly, til jet fly og jobber nå med fremtidens el-fly, skriver selskapet.

I forbindelse med jubileet har selskapet valgt å dele ut 85 gavekort på 85 flyvninger.

- For å feire at Norges eldste flyselskap har jubileum har vi valgt å lage en liten overraskelse for noen heldige utvalgte passasjerer i dag. Vi har fordelt 85 gavekort på 85 flyvninger i løpet av dagen. Gavekortene er gjemt i setelommen. 85 heldige passasjerer vil derfor kunne sikre seg et gavekort på en valgfri Widerøestrekning før dagen er omme, sier informasjonssjef Catharina Solli.

Artikkeltags