Overrasket passasjerer og mannskap med stunt på MF Værøy

  Profesjonelle operasangere i flotte kostymer overrasket passasjerene om bord på MF Værøy da den la til kai på Røst fredag.

  DEL

  Det er selskapet Torghatten Nord som formidler operastuntet i en pressemelding til Avisa Nordland. De skriver at passasjerer og mannskap fikk spennende smakebilter fra Quierinioperaen på flaggdekket om bord på ferga.

  -Det er artig å overraske passasjerene med slike godbiter, sier kaptein Johnny Jensen, og legger til at stuntet ble veldig godt mottatt:

  - Passasjerene koste seg, og vi i Torghatten Nord bidrar gjerne til det lille ekstra, sånn at reisen også blir en opplevelse, ikke bare transport.

  Begeistret

  Torghatten skriver i pressemeldinga at operasjon Hildegunn Pettersen også var begeistret etter stunten.

  - Det er flott å overraske folk med opera. Artig at de likte det også!

  Karin Malmo

  Karin Malmo Foto:

  Karin Malmo fra Trøndelag var en av flere turister som var på vei over med ferga. Hun mente operaforestillinga på flaggdekket var en fin avslutning på ferien i Nord-Norge.

  - Så artig å få noen smakebiter av Querinioperaen. Neste gang de setter den opp, skal jeg se den, garantert.

  Samarbeid

  Operastuntet er et samarbeid mellom Querinioperaen og Torghatten Nord. Torghatten Nord støtter opera-prosjektet på Røst.

  -Vi er begeistret for store ideer og entusiaster langt til havs, sier adm. direktør i Torghatten Nord, Torkild Torkildsen. - Å sette opp en profesjonell

  Artikkeltags