Hvem trykket på den knappen? Den æren kan ingen andre en Bodø/Glimt ta på seg!

Husker du den eventyrlige sesongen 2020? Da bare en brøkdel av oss slapp inn på Aspmyra. Midt i en pandemi. De sprudla, de skapte kunst, de scora bøttevis av mål og tok GULLET hjem til Bodø! For første gang i historien!

Fotballklubben Bodø/Glimt fortjener at vi tropper opp på Aspmyra. De fortjener at vi vises og høres. De fortjener at vi TAKKER og HYLLER de!

Og STØTTER og LØFTER de opp og fram der de hører hjemme!

På søndag kommer Sarpsborg 08 til Aspmyra. De skal også møte VÅRE gutter.

Det er fotballklubben Bodø/Glimt vi skal på Aspmyra å se. Uansett hvem de møter.

VÅRE EGNE spiller så bra fotball at FLERE av de får spille på landslaget. Ta det inn over dere!

Tenk på den jobben som legges ned på hver eneste trening. Hvor skal vi være og farge høsten GUL? Hvor skal vi være når det synges «Barndomsminner fra Nordland»? Hvor skal vi være når det stolt løftes GULE Bodø/Glimt-skjerf? Hvor skal vi være når vi får ståpels? Hvor skal vi vær når rørte tårer triller?

Hvor skal vi være når de går ut på Aspmyra til Bodø/Glimt sitt varemerke før kamp; fyrverkeriet? Før de fortsetter fyrverkeriet på bana?

Da skal vi skape nye minner i lag! På Aspmyra!

Ta herved utfordringa; ta med en venn eller to, ta med familien din og kom på Aspmyra. Kampen startet kl. 17:00 og ALLE under 16 år er velkommen med billett til null kroner for å oppleve denne høsten med Bodø/Glimt i Eliteserien!

Da skal vi være på Aspmyra.

Da også!