Politipatruljene på jobb i Salten natt til søndag hadde litt å holde fingrene i.

Klokken 22.50 fikk politiet melding om amper stemning på en rutebuss som gikk mot sentrum. Flere ungdommer var involvert.

– Politiet møtte bussen ved City Nord og flere ungdommer måtte forlate bussen før denne ble sendt videre. Ingen anmeldelser i første omgang, skrev politiet på Twitter/X.

Truende

Ved 1.16-tiden meldte politiet at en patrulje i Glomfjord hadde tatt hånd om en ungdom under 18 år, som skal ha vært truende mot andre personer på en fest.

– Det skal ifølge vitner vært observert og nevnt en kniv. Politiet etterforsker hendelsen, skrev Nordland politidistrikt på Twitter/X.

Rett etter klokken 2 meldte politiet at en mann i 20-årene skal ha slått en vakt på et utested i Bodø sentrum. Mannen måtte tilbringe natten i fyllearresten, og ble i tillegg anmeldt for forholdet.

– Lagt i bakken

Også på Mørkved ble det ampert i nattetimene. Ved 2.16-tiden meldte politiet om en voldshendelse på utestedet i bydelen.

– Fornærmede, som er lettere skadet, er avhørt og kjørt til legevakt av politipatruljen. Gjerningspersonen er bortvist fra stedet og blir anmeldt for forholdet, skrev politiet i en Twitter/X-melding.

Like før stengetid ved utestedene i Bodø sentrum måtte politiet rykke ut til en ny ordensforstyrrelse. En mann i slutten av 30-årene var ikke fornøyd med at han ble nektet adgang til et utested – noe som gikk utover vakten på stedet.

– Lagt i bakken og holdt fast til politiet ankom. Kommet med trusler mot vektere. Anmeldes og satt i arrest, skrev politiet.