Kvinne omkom i trafikkulykken ved Riksgränsen

Foto: Fremover-tipser.

Foto: Fremover-tipser. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

(Fremover) En kvinne omkom etter det som skal ha vært en front mot frontkollisjon mellom Riksgränsen og Katterjokk i går mandag ettermiddag.

Les saken her: To barn skadet i front mot frontkollisjon på Riksgränsen

Kvinnen ble fraktet med ambulansehelikopter til sykehuset i Gällivare.

I den ene bilen skal det ha vært fire personer, og en person i den andre bilen.

- To barn, en gutt og ei jente ankom med helikopteret sammen med sin far, bekreftet pressevakt i UNN, Per-Christian Johansen til Fremover mandag.

- Den hardt skadde personen som ble flydd til Gällivare døde av skadene, bekrefter pressekontakt Peder Jonsson i Polisen Norrbotten til Fremover.

Til Bladet Vesterålen bekrefter lensmann i Andøy, Lill Pettersen, at en utenlandsk familie på fire bosatt i Andøy som var involvert i ulykken på Riksgränsen.

BLV skriver at det var barnas mor som omkom i ulykken.

Den svenske redningstjenesten rykket ut til stedet fra Riksgränsen, Abisko og Kiruna.

- Rapportene vi har fått tilsier at hun døde under transport til sykehus i Sverige, sier lensmann Lill Pettersen til BLV.

Det yngste av de to barna ble overført fra sykehuset i Narvik til UNN i Tromsø mandag kveld, for mer grundige undersøkelser.

Tirsdag ettermiddag forteller pressevakt hos UNN, Per-Christian Johansen til Fremover at det yngste av barna fortsatt er innlagt på sykehuset i Tromsø, med moderate skader.

Faren og det andre barnet i familien er utskrevet fra sykehuset, men er fortsatt på sykehuset i Troms med barnet som er innlagt.

Artikkeltags