Forfatteren av artikkelen «Bodø/Glimt over og ut» utelater å nevne resultatene fra de seneste kampene i Europaligaen det Glimt har slått Zürich og spilt uavgjort mot PSV på bortebane. Sterke presentasjoner det står respekt av. Og her er vi vel inne på et vesentlig poeng. Det koster å spille i Europaligaen på en torsdag for så og hente ut maks av laget mindre enn tre døgn senere. Noe Knutsen kan, og bør, kritiseres for er at han ikke er flink nok til å rullere på laget. F. eks at en så dyktig forsvarsspiller som Amundsen ikke benyttes i større grad, spesielt når Alfons Samstedt fikk en såpass alvorlig smell som han fikk nylig.

En tanke som streifer er om ikke Glimt er litt tynt besatt på reservebenken. Jeg mener de bør bruke noen av kronene de har på bok til å ruste opp en 20 mannsstall der reservebenken holder et jevnt høyere nivå.

Jeg har fortsatt i stor grad på Knutsens fotballfilosofi. Men vær snill å ruller mer på laget. Gledelig var det å lese at spillerne hadde fått en seks dagers ferie. Det psykososiale perspektivet må ikke overses. Dere skal se de kommer friskt tilbake etter landslagspausen. HØSTEN BLIR NOK GUL I ÅR OGSÅ. Noe annet vil være naturstridig.