Nå er veien til Rema 1000 på Stormyra åpnet: - Endelig!

Fredags formiddag la Rema 1000 Stormyra ut dette bildet på Facebook, og er helt klart lykkelige for nyåpningen av innkjørselen.

Fredags formiddag la Rema 1000 Stormyra ut dette bildet på Facebook, og er helt klart lykkelige for nyåpningen av innkjørselen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Torsdag kveld åpnet de innkjørselen fra riksveien og inn på Rema 1000. Veien har vært stengt ett år, og kom brått på de ansatte.

DEL

– Det har vært tungvint å kjøre inn til oss etter veien ble sperret, og derfor har vi mistet mange kunder, forteller Mikael Solli, kjøpmann hos butikken.

I oktober 2016 ble veien plutselig sperret, og medførte en nedgang på 30 prosent.

Mistet kunder

Tidligere i oktober fikk Rema-butikken gladmeldingen om at veien skulle åpnes – og gleden var stor hos både ansatte og kunder.

– Vi vet at vi har mistet mange faste kunder som har fått nye handlemønster. Vårt ønske er å få tilbake gamle og nye kunder, og skal stille med motiverte selgere og fulle hyller i butikken, forteller Solli.

Opprinnelig skulle veien åpne i august, men på grunn av forsinkelser er det ikke skjedd noe før nå.

– Det er vel på grunn av vær og vind at det er mye forsinkelser, noe man må regne med, forteller kjøpmannen.

– Optimistisk

Mikael Solli ble kjøpsmann hos Rema i mai, og er derfor spent på hvordan responsen blir fra kundene. Tidligere kjøpmann var Kjell Roar Olsen, som jobbet der da veien ble sperret.

Til tross for at rundkjøringen like ved enda ikke er klar har de gode målsettinger om å komme seg tilbake dit de var før veisperringen.

– Hele teamet er veldig optimistiske, og skal jobbe hardt for å vinne kundene tilbake. Det kommer til å ta lang tid, men vi er klare, forteller en motivert Solli.

Artikkeltags