Her er bransjens egne sparetips

Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

- Vi som jobber i reiselivsbransjen reiser nok mer enn de fleste, og vi er akkurat like opptatt av gode tilbud som alle andre, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i TUI Norge, i en pressemelding.

Her er noen av hennes tips for å få mer ut av feriebudsjettet:

1. Gjør feriekjøpet i ukedagene

- Reisebransjen opererer etter prinsippet om tilbud og etterspørsel, og prisene styres av en automatisk algoritme som tilpasser priser etter etterspørselen. Ettersom det er flere som bestiller ferien sin i helgene, så er det altså større sannsynlighet for at drømmeferien din synker i pris i ukedagene.

2. Reis utenom høysesong

- Det kan være mye å spare dersom du har mulighet til å reise utenom skolenes ferie og fellesferien. Særlig er april, mai, oktober og november spesielt gunstige prismessig. Det er heller ikke uvanlig å finne veldig gode tilbud i denne perioden.

3. Velg mindre destinasjoner

- Dersom du som mange andre kun har mulighet til å reise i skolenes ferier så vil jeg anbefale deg å se på mindre destinasjoner. De aller mest populære destinasjonene kan ofte være litt dyrere enn andre, både hva gjelder hotell og prisnivået på reisemålet.

Artikkeltags