Mens Norge og verden forøvrig står på hodet pga Corona-situasjonen, fortsetter Ving med sin aktive markedsføring av pakkereiser. I disse dager har Ving sendt ut brev til sine kunder som er satt opp med reiser de nærmeste dagene.
Det er store kontraster mellom iverksatte tiltak og anbefalinger fra myndighetenes side og den markedsføringen som presenteres her.
Reisende skal være trygge på at de allerede svært høye kravene til helse- og sikkerhetsrutiner som eksisterer nå heves ytterligere ihht brev fra adm. dir Christian Fr. Grønli i Ving Norge.
"Vi etterstreber alltid at ferien din skal bli så bra som mulig når du reiser med oss. Det vet jeg at alle medarbeiderne mine kan skrive under på – både de som jobber her hjemme, på flyene våre og på hotellene og reisemålene."

Ærlig talt - jeg skjønner at en er opptatt av å tjene penger - men dette er skivebom.
Hva vet vel Ving om risikoen/sannsynligheten for å bli strandet i utlandet den nærmeste tiden?
Hvorfor lytter ikke Ving til myndighetenes anbefaling om å stanse alle flytrafikk til utlandet utenfor Norden?

Vis solidaritet Ving, og stans all chartertrafikk. Nå!

Mvh
Håkon Gjerløw

Legger ved mottatt brev.

----

Hei Håkon
Som følge av påvirkningen koronaviruset (covid-19) har på samfunnet nå vil jeg gi en kort oppdatering på hva vi i Ving gjør i denne situasjonen. Vi følger hendelsesforløpet nøye og vi har tett kontakt med både Utenriksdepartementet, helsemyndigheter, flyselskaper, hotell og våre ansatte på destinasjonene for å holde både oss, og deg som kunde, oppdatert.

Den nyeste informasjonen om hva som gjelder for deg som kunde finner du her. Denne siden oppdateres fortløpende. Her finner du også ofte stilte spørsmål og svar.

Jeg vil forsikre deg om at vi gjør alle tenkelige grep for at reisen din med oss skal være så trygg som mulig. Både her hjemme, om bord på flyene våre, på hotellene våre og på reisemålene. Vi ber deg som skal reise om å følge myndighetenes anbefalinger.

Vi holder kundene våre løpende oppdatert. Hvis det skjer noe som påvirker reisen din kontakter vi deg.

Alle flyselskapene vi samarbeider med har skjerpet sine hygienerutiner. Av hensyn til den rådende situasjonen har vi hevet de allerede høye kravene til rengjøring og desinfisering om bord på flyene til vårt eget flyselskap Sunclass Airlines ytterligere. Kabinpersonalet har også strenge prosedyrer for hvordan de skal håndtere situasjonen ved mistanke om at noen om bord er smittet av koronaviruset.

Samtlige av hotellene vi samarbeider med har også svært høye krav til helse- og sikkerhetsrutiner. På våre egne hotell, Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og Ocean Beach Club heves de nå ytterligere. Det settes opp stasjoner med håndsprit flere steder på hotellene, og personalet får opplæring i en helt ny protokoll knyttet til koronaviruset. Det er også innført strenge rutiner for hvordan eventuelle smittetilfeller skal håndteres.

Vi etterstreber alltid at ferien din skal bli så bra som mulig når du reiser med oss. Det vet jeg at alle medarbeiderne mine kan skrive under på – både de som jobber her hjemme, på flyene våre og på hotellene og reisemålene.

Vennlig hilsen

Christian Fr. Grønli
Adm. dir. Ving Norge