Gå til sidens hovedinnhold

Nytt konsept direkte fra Bodøs tak

Artikkelen er over 3 år gammel

Top 13 på Radisson Blu og Radio 3 har inngått en avtale om direktesendt radio hver fredag mellom 18:00 og 21:00 på Top 13.

– Konseptet vi har med Radisson heter «Top Friday». Det er rett og slett afterwork på Top 13 fredag ettermiddag, sier Tommy Novik i Radio 3.

Han følger opp:

– Vi teller ned de 30 mest spilte låtene på Radio 3 i uken som gikk, men vi har fokus på arrangementene som skjer i Bodø i helgen.

Sending nummer to

I dag, fredag 9. februar, var den andre sendingen radiokanalen har fra Top 13. Blant gjestene var blant annet Joddski.

– Vi hadde besøk av Mikael Rønneberg og sjefen for Piccadilly, de snakket om operapuben som fyller 20 år i år. Også Joddski og Isabelle var innom og snakket om konseptet «Fette helg» som finner sted på Dama di denne helgen, sier han. Novik fikk også besøk av Tone Furøyen fra Fram kino som snakket om den nye filmen Fifthy Shades Freed som har premiere i dag, sier han.

Topp, topp og topp

Direktør på Radisson Blu, Frank Kaspersen, forteller at de inngikk i samarbeid med Radio 3 på grunn av deres posisjon i Bodø, samtidig som de lager godt liv i puben.

– Vi gikk inn i samarbeid med de fordi radiokanalen er en stor aktør i Bodø med mange lyttere, med en stor følgeskare i byen. For oss er det en fin måte å promotere oss selv på, men det er showet de lager som er toneangivende, sier Kaspersen.

– Vi har topp 30 sanger, fra Top 13 på Topp Friday. Det blir ikke bedre enn det, smiler direktøren.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.