En kommentar til Børre Arntzen sitt innlegg om publikum på Aspmyra under 8-0-kampen. Klubbavisas fremste talsmann snakker fra hjertet. Sånn man bør og skal når man virkelig brenner for en sak. Som det viser seg i an.no. Snart 25 oppslag om B/G.

Fotball er en del av underholdningsindustrien. Noen liker fotball, noen liker musikk og noen liker dans – eller bildende kunst – eller korsang – eller ...

Straks får vi utearrangementene som Opptur, NMFU og Parken. Og AN benytter store ressurser på å dekke to av dem. Før pandemien kunne vi finne vel 50 oppslag om Parken, noen færre om Opptur og nesten ingen om den største musikkfesten, NMFU.

Vil vi få terningkast på publikumet på en fantastisk konsert med Arktisk Filharmoni i Konserthusets store sal, med en av verdens beste underholdere på flygel? Eller for den saks skyld terningkast på artisten?

Nei. AN er ikke der. Avisa bruker ikke ressurser på innendørskonserter for «fiffen». Eller for «folk flest», med korps, kor eller dans. Det blir for snevert og lite spennende, som en scoring på Aspmyra. Gir for få «likes» på FB.

Snart, om 521 dager, fyrer vi løs ECoC 2024. Det blir spennende å følge med ANs dekning av kulturåret, annet enn de kampene som foregår på Myra (og på nye «Sushi Arena» på Thalleveijordet).

Jeg regner med at avisa har en strategi for å dekke mer, et bredere felt, av kultur/underholdning enn ballkamper på Myra og bygdefester i Rensåsen i 2024.