Prislappen på boligtomta i Bodø slår nesten alt i Nord-Norge. Nå er den solgt

Utsiktstomt i første rekke: Her ligger tomta som nå er solgt på Alstad.

Utsiktstomt i første rekke: Her ligger tomta som nå er solgt på Alstad. Foto:

DEL

I Nord-Norge ligger det nå bare ute noen ganske få boligtomter som har en høyere kvadratmeterpris enn denne i Bodø.

Størrelsen på boligtomten er 684 kvadratmeter. Og den ble lagt ut i markedet med en prisantydning på 3,99 millioner kroner.

- Ingen kommentar

– Jeg kan bekrefte at denne flotte tomta nå er solgt. Utover det ønsker jeg ikke å gi noen kommentar, sier salgssjef Georg Rånes Paulsen hos Privatmegleren i Bodø.

Den ubebygde boligtomta ligger på Alstad – nærmere bestemt i enden av Åltjønnveien og på første rad.

Han vil ikke røpe hva den gikk for. Etter det AN erfarer har aktører i markedet tidligere forsøkt å kjøpe tomta rundt 3 millioner, men dette har blitt avslått fordi selger ønsket prisantydning.

Gitt at tomta gikk for prisantydning, vil det bety en kvadratmeterpris på 5833 kroner. Og totalprisen med omkostninger vil lande på nesten 4,1 millioner.

Få dyrere i nord

Dette er en boligtomt som prismessig ligger i det absolutt øverste sjiktet i Bodø og Nord-Norge. På Finn.no i dag er det bare 2–3 andre boligtomter i landsdelen som har en høyere kvadratmeterpris enn denne i Åltjønnveien.

Blant annet ei tomt på Sør-Tromsøya, den har et areal på 397 kvadratmeter og en prisantydning på 3,85 millioner kroner. Hvis denne går for prisantydning, betyr det en kvadratmeterpris på hele 9698 kroner.

Fem andre tomter for salg i Bodø

I dag ligger det ute fem andre boligtomter på Finn.no for salg i Bodø.

Den nest dyreste tomta har adresse Oksbakkan på Nordsia. Den har et tomteareal på 347 kvadratmeter og en pris på 1,75 millioner kroner, hvilket gir en kvadratmeterpris på 5043 kroner.

Og den rimeligste boligtomten i Bodø på Finn.no har adresse Laukengveien i Saltstraumen. Den har en prisantydning på 670 000 kroner og er på 1122 kvadratmeter. Med et salg på prisantydning blir kvadratmeterprisen 597 kroner.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken