Gå til sidens hovedinnhold

Politikken trenger arbeidere!

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det er ikke for alle å være ung politiker i Frp. Vi må ofte stå opp imot absurde anklager av alle typer.

Noe vi ofte hører er at partiets velgere har lav utdanning. Det kommer gjerne fra studenter som engasjerer seg på sosialistisk side. De skal selv bli kommunikasjonsrådgivere, statsvitere eller sosiologer. Samtidig hevder de å representere arbeiderklassen.

Det er nok ment nedsettende når de henviser til våre velgeres utdanning, men dem har misforstått grovt. At ikke alle kan være professor sier seg selv, i hvert fall for oss. Noen må bygge landet, noen må holde liv i industrien, noen må produsere. Uten arbeideren er nasjonen ingenting. Vi må tilrettelegge for Norsk industri, det må bli enklere å skape arbeidsplasser i Norge.

Selv jobber vi innenfor yrkesfag, Rudi har jobbet på bilverksted i noen år, og Oscar har jobbet med betong i noen år. Vi har startet hardt arbeid i ung alder, vi gjør vårt for å bygge Norge. At arrogante akademikere på 19 år snakker nedlatende til oss og våre velgere, det tåler vi. Da viser dem sitt sanne ansikt, og vi blir enda mer motivert til å fortsette kampen for folk flest.

Spesielt unge politikere kan virke helt virkelighets fjerne, de prater om å stenge oljekranen over natta, innføre skyhøye avgifter for å tvinge folk til demmes vilje. De vil drunke kjøtt i avgifter, noen av dem sier folk ikke burde ha hytte, noen sier ingen burde ha råd til å kjøre bil, andre sier avgiftene på arv burde innføres. I god kommunistisk tro, ønsker MANGE unge politikere, å tvinge vanlige folk til redusert livskvalitet.
En ting disse unge politikere burde gjøre, er å få seg en vanlig jobb, og tjene til livets opphold på egen hånd. Hvis man tjener 250 000 i året, da er det kanskje ikke like fett å betale over halvparten i form av skatter og avgifter. Når du så vidt har råd til nye klær, eller du alltid må tenke på hva maten du spiser koster, da tar du deg kanskje ikke råd til Vegard Vinges kulturstøtte.

Alle kan ikke bli akademikere, og akademikere burde absolutt ikke styre landet alene. Disse fordomsfulle menneskene som dømmer oss, burde heller ta en titt på seg selv. Noe er i hvert fall riv ruskende galt når lederen for «Arbeiderpartiet» er god for nærmere 70 millioner. Har han noensinne hatt en normal jobb?

Det er på høy tid at noen fra gulvet blir representert på Stortinget. Arbeiderpartiet har gått ned på kne for miljøbevegelsen, og vil overgå regjeringens klimaplan i økte klimaskatter og avgifter. Det vil sende bedrifter og arbeidsplasser ut av landet, spesielt i industrien. Vi er kanskje ung, men vi ser verdien i Norsk industri. Vi kommer fra trange kår, og ser behovet for mindre, ikke mere avgifter. Fremskrittspartiet er det nye partiet for arbeiderne. Arbeideren kjenner selv sine behov og utfordringer, vi trenger ikke akademikere til å fortelle oss hvordan vi skal leve. Vi skal gjøre vårt for å bygge Norge, og kanskje endag vil igjen arbeiderens røst dundre i Stortingets haller.

Kommentarer til denne saken