Vil bygge "nye Røst"

Tor-Arne Andreassen stiller til gjenvalg som ordfører på Røst.

Tor-Arne Andreassen stiller til gjenvalg som ordfører på Røst.

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Dagens ordfører på Røst, Tor-Arne Andreassen fra Arbeiderpartiet, stiller på førsteplass på Felleslista for en ny periode, og går offensivt ut allerede nå.

- Jeg har fått med meg en svært dyktig gjeng av tidligere erfarne politikere og noen nye og unge representanter. Vi har også fått med oss fiskere på lista denne gangen og vi er klar til å ta fatt på en ny fireårsperiode for Røst kommune, sier Andreassen, som har store planer for framtida til egen kommune.

Fortsatt egen kommune

- Vi går til valg på å bygge "Nye Røst kommune". Med det mener vi at i forbindelse med kommunereformen skal vi arbeide for at Røst kommune fortsatt skal være egen kommune. Vi skal rydde opp i samarbeidet vi i dag har med kommunene rundt oss og vi skal rydde opp innad i egen kommune, lover en offensiv Andreassen.

- Vi har i denne perioden ikke hatt mulighet til å foreta store investeringer i Røst kommune. Vi overtok en kommune på ROBEK og har de siste årene betalt tilbake gjeld som i tidligere perioder har blitt påført kommunen. For å komme ut av den økonomiske situasjonen, har vi beklageligvis vært nødt til å pålegge innbyggerne ekstra kommunale skatter. Hvis regnskapet for 2014 blir godkjent, har vi greid å få kommunen ut av ROBEK, ett år tidligere enn planlagt, sier Andreassen, og ser for seg store oppgaver de kommende årene.

Store oppgaver

- Når vi nå kommer oss ut av ROBEK, står Røst kommune overfor store nye oppgaver. Vi har behov for ei ny skole. Vi trenger flere sykehjemsplasser til de eldre. Vi står foran en større havneutbygging med forbedring av hovedleia inn til Røst og vi arbeider for å få etablert flere arbeidsplasser på Røst. Dette arbeider er så vidt kommet i gang og vi er klare for å ta fatt på disse oppgavene, lover Felleslistas toppkandidat.

Felleslista er et valgsamarbeid mellom Arbeiderpartiet, Rødt og partipolitiske uavhengige velgere.

Dette er lista:

1. Tor-Arne Andreassen 1953

2. Lisa Jørgensen 1978

3. Stephen Baines 1955

4. Tove Marlen Bortheim 1969

5. Alf Jensen 1961

6. Patricia Karlsen 1986

7. Håvard Vikedal Pedersen 1996

8. Veronica Aspenes 1980

9. Øystein Røymo 1953

10. Halvor Sandbakk 1953

11. Henny Jakobsen 1932

12. Roger Ekrem 1971

13. Endre Einvoll 1972

14. Jill Andreassen 1968

15. Toril Jørgensen 1953

16. Aina Mørch 1972

Artikkeltags