Hjartøy valgt til ny Høyre-leder: - Nordland er mulighetenes fylke

Leder Ole Henrik Hjartøy, kvinneforumsleder Diana Johnsen, andre nestleder Thomas A. Lehre og første nestleder Trine Remman.

Leder Ole Henrik Hjartøy, kvinneforumsleder Diana Johnsen, andre nestleder Thomas A. Lehre og første nestleder Trine Remman. Foto:

Ole Henrik Hjartøy er tilbake i politikken for fullt.

DEL

Først ble den tidligere Bodø-ordføreren valgt inn i bystyret i Bodø igjen, etter at han fikk så mange personstemmer at han føk oppover på Høyres bystyreliste.

I helga ble Hjartøy enstemmig valgt som ny fylkesleder i Nordland Høyre. Med seg i partiledelsen fikk han Trine Remman fra Narvik som ny første nestleder og Thomas A. Lehre fra Alstahaug ble gjenvalgt som andre nestleder.

- Jeg gleder meg stort til å kunne bidra, jeg er både takknemlig og ydmyk for å igjen kunne være med i politikken. Nordland er mulighetenes fylke. Vår viktigste oppgave er å skape grunnlag for at ungdom satser framtiden her gjennom utdanning, arbeidsplasser, bolyst og ikke minst stolthet over å bo i Nordland, sier Ole Henrik Hjartøy i en pressemelding fra Nordland Høyre.

Trine Remman er fra Narvik og har følgende kommentar på valget av henne som ny nestleder.

- Vi har hatt et fantastisk årsmøte med statsminister Erna Solberg på besøk. Jeg er virkelig begeistret og jeg ser på det som en stor ære å bli valgt som første nestleder for Nordland Høyre, jeg ønsker å være en tydelig stemme inn i Høyre for viktige politikkområder for hele fylket, og ikke minst jobbe for våre folke- og tillitsvalgte i hele Nordland, sier hun.

Gjenvalgte nestleder Thomas A. Lehre fra Alstahaug ser frem til å fortsette.

- Jeg tror dette blir et sterkt og godt arbeidsutvalg som skal ta tak i jobben videre, jeg gleder meg stort og er glad for fornyet tillitt, sier Lehre

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken