Disse skal inn i nytt utvalg i Bodø

Marit Skogsholm skal representere Vokkøy og Vetterøy velforening i Væran kommunedelsutvalg. Tommy Ingebrigtsen er varamedlem.

Marit Skogsholm skal representere Vokkøy og Vetterøy velforening i Væran kommunedelsutvalg. Tommy Ingebrigtsen er varamedlem. Foto:

I september i fjor bestemte bystyret at det skulle opprettes et nytt kommunedelsutvalg i Bodø - Væran kommunedelsutvalg.

DEL

3. oktober skal bystyret behandle valget av representanter til utvalget. Velforeningene i Væran har gjennomført valgmøter og fremmet sine forslag på faste medlemmer og vararepresentanter.

Nils Peder Thommesen er valgt som fast medlem for Bliksvær velforening. Eva Haugsnes og Leif Kristiansen er varamedlemmer. Tor-Inge Olaussen skal representere Helligvær velforening, mens valgte varamedlemmer er Ørjan Pedersen, Nina Pedersen og Eirik Rånes. Birgit E. Amundsen er valgt som fast medlem for Landegode velforening. Anette H. R. Åsland, Aleksander Sivertsen og Stig Atle Sivertsen er varamedlemmer.

Marit Skogsholm skal inn i kommunedelsutvalget for Vokkøy og Vetterøy velforening. Tommy Ingebrigtsen og Harald Marthinussen er varamedlemmer. Olaug Olsen er valgt som fast medlem for Givær velforening. Johnny Olsen og Vidar Sivertsen er varamedlemmer.

Utvalget skal selv velge leder og nestleder.

Artikkeltags